Skriv ut Lukk vindu


 

Høst 2017

BED-6013 Praktisk ledelse i sjømatnæringen - 10 stp


Ansvarlig enhet

Handelshøgskolen ved UiT

Emnetype

Etter- og videreutdanning.

Studiepoengreduksjon

SVF-2502 Organisasjonsteori og ledelse 10 stp

Innhold

Kurset gir en innføring i ledelse og organisasjonsteori med fokus på sjømatnæringen.

Søknadsfrist

1. august 2017

Hva lærer du

Etter bestått emne skal studentene ha følgende læringsresultat:

Kunnskaper og forståelse:

Ferdigheter:

Kompetanse:


Undervisnings- og eksamensspråk

Norsk

Undervisning

Samlingsbasert undervisning og utvalgte videoforelesninger.

Eksamen

7 dagers hjemmeeksamen med bokstavkarakterer A-F der A er beste karakter og F er ikke bestått.

For å få gå opp til eksamen må to obligatoriske arbeidskrav i form av skriftlige innleveringsoppgaver være bestått.


Pensum

Jacobsen, D. I. & Thorsvik, J. (2013). Hvordan organisasjoner fungerer. 4. utgave. Fagbokforlaget. Bergen. Forelesningsnotater, case og handouts.