Fagarbeider industriell matproduksjon
Fagarbeideren følger produksjonen fra råvarene kommer inn i bedriften til produktet er ferdig og klart for utsendelse. Vanlige arbeidsoppgaver: Fagarbeideren må alltid tenke matsikkerhet og hygiene, og du jobber med avansert produksjonsutstyr. Du må ha kunnskap om råvarer, bærekraftige produksjonsmetoder, produksjonsutstyr og om
HMS. Som fagarbeider er du enten faglig ansvarlig for hele produksjonen eller for en del av en produksjonslinje. Utdanning til fagarbeider er et yrkesfaglig løp i videregående opplæring. Som fagarbeider i industriell matproduksjon kan du jobbe innen hele mat- og drikkeindustrien med produksjon av mange ulike produkter. Som fagarbeider i industriell matproduksjon bør du være strukturert og nøyaktig, ha produksjonsteknisk innsikt og kunne jobbe effektivt og planmessig. Du må også ha gode samarbeidsegenskaper.
- Andre studiestider
-
Hele studier ved UiT
-
Etter- og videreutdanning
-
Hva vil du bli?