Utveksling - en verdifull opplevelse

Utveksling - en verdifull opplevelse

UiT Norges arktiske universitet gir deg mange muligheter til å ta deler av studiene dine som utvekslingsstudent ved et utenlandsk lærested. Ta skrittet! Utforsk hvordan du søker om utveksling og hvor du kan dra.

I en verden som blir stadig mer globalisert, er internasjonale erfaringer gull verdt. Et utvekslingsopphold i utlandet vil utvide din personlige og faglige horisont.

Ved å lære et annet utdanningssystem og en ny kultur å kjenne vil du begynne å se livet med andre øyne. En forandring kan være forfriskende, og det vil gi deg impulser som kan påvirke karrierevalgene dine.

UiT satser på din utvikling. Hver gradsstudent skal ha sjansen til å ta en del av studiene sine i utlandet. Et team av internasjonale studiekonsulenter helper deg med å finne veien til et utenlandsk partneruniversitet som passer deg og studiene dine. UiT har jobbet mye med å kvalitetssikre sine internasjonale avtaler. Reiser du til en av UiTs partnerinstitusjoner, vil utvekslingsoppholdet innpasses i ditt studieprogram.

Når du er tilbake i Norge vil vi sette stor pris på å ta del i dine erfaringer. Du kan selv bli kontaktperson for andre utreisende medstudenter og engasjere deg i det internasjonale miljøet på UiT. Du vil finne mange muligheter til å bidra til utvikling og internasjonalisering av universitetet og landsdelen.

Ansvarlig for siden: Ute Vogel
Sist endret: 12.06.2015

Søknadsfrister:


  • 15. februar
  • 15. september

Søknadsfrist 15. september gjelder ikke North2North (ett års utveksling) som kun har opptak i vårsemesteret.Nyheter fra seksjonen

 

Kontakt:

Seksjon for internasjonalisering
av studier

Avdeling for utdanning
Universitetet i Tromsø
NO-9037 Tromsø

Telefon:
+47- 776 4 40 00

Faks:
+47- 776 2 32 10 

E-post:
international@uit.no


Besøksadresse:

Administrasjonsbygget
Avdeling for utdanning
2. etasje B205-208

Kart over campus

 

Besøkstid:

Mandag, Tirsdag
12:00 - 15:00

Torsdag, Fredag
09:00 - 12:00

Onsdag
stengt