Pedagogisk utviklingsseminar i regi av Result


Pedagogisk utviklingsseminar i regi av Result

Mange ansatte ved Universitetet i Tromsø har etterlyst møteplasser for diskusjoner om utdanning og undervisning. Result viderefører nå rekken med pedagogiske utviklingsseminarer for dette formål. Det avvikles et seminar i måneden og alle med interesse for pedagogisk utviklingsarbeid er velkomne. Fagpersoner fra ulike fakulteter inviteres til å innlede, og det vil bli samtale og meningsutveksling. Det serveres te/kaffe, så vi ønsker påmelding før hvert seminar. Ta med matpakken og kom!

En ledende ide ved Result er å bidra til å utvikle den løpende diskursen om utdanning og undervisning ved Universitetet i Tromsø. Det er et stort, og viktig, fokus på forskning ved UiT. Vi har ikke ennå et tilsvarende fokus på utdanning og undervisningsarbeid. Det pedagogiske utviklingsseminaret er tenkt å være et bidrag til å sette større fokus også på dette.

Onsdag 11. november innleder Simon Davis, universitetslektor ved Institutt for samfunnsmedisin, om studenters ferdighetsutvikling. Simon jobber med utvikling av kliniske ferdigheter og vurdering ved UNN og vil innlede om sammenhengen mellom undervisning og vurdering av studenters ferdigheter.

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
     
Når:
11.11.15 kl. 11:30 - 13:00
Hvor:
Møterom 1476, Result
Studiested:
Tromsø
Målgruppe:
Ansatte
Ansvarlig:
Pål Anders Opdal
Telefon:
77623225
Skip to main content