Sulten? Forskningsdagene 2015 handler om mat! - Offisiell åpning

Årets forskningsdager åpnes i år på det spennende, nye Kystens Hus i sentrum. Tema i år er mat. Vi presenterer spennende foredrag om matkvalitet, kulnariske og kulturelle bidrag.

Program:

Åpningstale: Øyvind Fylling Jensen, direktør NOFIMA og Kathrine Tveiterås, instituttleder Norges Fiskerihøgskole

Kulinarisk show av Gunnar Jensen

Faglige foredrag: 

  • «Spis fisk – bli frisk» Foredrag av Ida-Johanne Jensen, Norges Fiskerihøgskole
  • «Helt vilt og supersunt!» Foredrag av Inger Martinussen, NIBIO/Institutt for arktisk og marin biologi
  • "Barn og unges preferanser og holdninger til fisk" Foredrag av Svein Ottar Olsen, Handelshøgskolen


Musikk av June Egerton 
Matservering fra Kystens Mathus

Konferansier: Arve Lynghammar, stand-up fiskebiolog

Når: 18.09.15 kl 11.00–14.00
Hvor: Kystens Hus
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
Ansvarlig: Ellen Kathrine Bludd
Legg i kalender