Kurs i moderne studieteknikk (Harstad)

Lær de beste teknikkene for mer effektiv læring. Tilbudet er gratis og kun for UiT-studenter.

UiT campus Harstad og Samskipnaden henter den populære foredragsholderen Magnus Ingebrigtsen tilbake til Harstad for å gi deg som ny student noen gode verktøy for å bedre din studiehverdag.

Moderne studieteknikk består av flere teknikker om hvordan å gjøre læring mer effektivt. Det kan kalles for meta-læring, altså hvordan vi lærer å lære. Teknikkene er godt fundamentert i psykologisk forskning, og tar for seg blant annet hvordan hukommelsen virker, hva som skal til for å skape forståelse av et fag, og hvordan lede sin egen hverdag som elev eller student for å lære best mulig.

Magnus Ingebrigtsen har en mastergrad i psykologi fra UiT, og er nå i gang med et spennende doktorgradsarbeid i psykologi ved UiT i Tromsø. Magnus har holdt dette kurset for studenter i Harstad tidligere, og tilbakemeldingene fra deltagerne har utelukkende vært positive.

"Jeg var fulltidsstudent på UiT i to år samtidig som jeg hadde 100% jobb. Gjennom kurset til Magnus lærte jeg teknikker som gjorde at tida jeg brukte på studiene ble mye mer effektiv. Jeg kom meg igjennom pensum, arbeidskrav og alle eksamener. Det tror jeg ikke at jeg hadde klart uten kurset i studieteknikk. Dette MÅ du bare få med deg!" - sitat tidligere student ved UiT.

Oppmøte sted: Stort Auditorium
Dato: