Forskningsbasert studieteknikk (Harstad)

Lær de beste teknikkene for mer effektiv læring. Tilbudet er gratis og kun for UiT-studenter.

UiT i Harstad og Samskipnaden henter den populære foredragsholderen Magnus Ingebrigtsen tilbake til Harstad for å gi deg som student noen gode verktøy for å bedre din studiehverdag.

Det finnes effektive og ineffektive læringsstrategier, og ofte starter studentene på side en i pensumbøkene. Det er dessverre en ineffektiv måte å tilegne seg kunnskap på. Å lese pensum flere ganger eller skrive sammendrag hjelper lite, så hva bør du gjøre i stedet for?

I dette forskningsbaserte kurset vil du lære hvordan hukommelsen vår virker, hvordan du best skaper forståelse av et fag, og hvordan du leder din egen hverdag som student, for å lære best mulig. Mange studenter bruker både to og tre semester før de virkelig skjønner hvordan de skal studere – den tiden kan du spare deg for ved å delta på dette kurset.

Magnus Ingebrigtsen har en mastergrad i psykologi fra UiT, og er nå i gang med et spennende doktorgradsarbeid i psykologi ved UiT. Magnus har holdt dette kurset for studenter i Harstad tidligere, og tilbakemeldingene fra deltagerne har utelukkende vært positive.

"Jeg var fulltidsstudent på UiT i to år samtidig som jeg hadde 100% jobb. Gjennom kurset til Magnus lærte jeg teknikker som gjorde at tida jeg brukte på studiene ble mye mer effektiv. Jeg kom meg igjennom pensum, arbeidskrav og alle eksamener. Det tror jeg ikke at jeg hadde klart uten kurset i studieteknikk. Dette MÅ du bare få med deg!" - sitat tidligere student ved UiT.

Oppmøte sted: Stort Auditorium
Dato:
 Tirsdag 23. august
Oppmøte tid: 
kl. 12:00 
Kurset avsluttes: 
kl. 15:00
Varighet:
 3 timer med pauser

 

Når: 23. august 2022 kl. 12.00–15.00
Hvor: Stort auditorium
Studiested: Harstad
Målgruppe: Studenter, inviterte
Kontakt: Tone Christoffersen
E-post: tone.christoffersen@samskipnaden.no
Legg i kalender
Vedlegg / Bilder: