Illustrasjons-/bannerbilde for Mastergradsmarkering for ferdige kandidatar på Fakultet for humaniora, samfunnsvitskap og lærarutdanning

Fakultet for humaniora, samfunnsvitskap og lærarutdanning har gleda av å invitere ferdige mastergradskandidatar med familie til offisiell markering for alle som avsluttar sin mastergrad våren 2022.

We would like to invite Master's Degree Candidates from the Spring 2022 at the Faculty of Humanities, Social Sciences and Education to an Official Celebration.

English below.

Markeringa finn stad torsdag 16. juni 2022 kl. 12.00 på TEO-H1 Auditorium 1.

På programmet vil det vere talar og kunstnariske innslag.

Lenke til strømming: kommer.

Påmeldingsfrist: torsdag 9. juni kl. 12.00

Påmelding via nettskjema: https://nettskjema.no/a/263954

English:

The Official Celebration will this semester be both physical and digital. Candidates, guests and family can follow the celebration via stream.

The Official Celebration will be on 16th of June 2022 at 12.00 in TEO-H1 Aud1.

Link to the stream: to be announced.

Registration for candidates on this link.

Register by: 9th of June at 12.00.

Map by MazeMap

Når: 16. juni 2022 kl. 12.00–14.00