Barentslunsj med Roald Larsen

Mørketiden er like om hjørnet og det er tid for å samle seg rundt peisen for å fortelle om sagn, spøkelser, og alt det uforklarlige som lurer i skyggene...Men hva forteller slike historier om grenselandet vårt, og om folkene som er bosatt her?

Vi gleder oss over å kunne invitere til en (u)hyggelig Barentslunsj på Barentshuset med forfatteren og førsteamanuensis fra UiT Roald Larsen. I sitt foredrag vil han snakke om de sagnomsuste tsjudene. Var de et virkelig folkeslag her i grenselandet eller var de mytologiske ‘spøkelser’? Etter foredraget vil Roald svare på spørsmål om temaet og sitt forfatterskap, blant annet sin nyeste bok 'Ordløse e-poster og andre hårreisende historier'. Det vil også åpnes for å ta opp egne lokale, uforklarlige hendelser for diskusjon i plenum.

Som vanlig serveres det en porsjon varmende suppe, i tillegg til kaffe og te. Dette er gratis.

Velkommen til Barentslunsjen! Vennligst meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=8ml4MuZkxkeIHYwVMoKpqlhZzGsYK_xBvGG-ZLsH0gJUQVBXMTBINkw2T0xNQVdJMFFJWTRYOEhGVS4u

Sted: Wiulls gate 3, 2. etasje (konferanserommet)
Tid: 07. Desember 11.30 – 12.30

☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆

OBS! Påmeldingsfrist er fredag 03.12. Det blir begrenset plass på arrangementet, maks 30 deltakere. På grunn av COVID-19, ber vi om at du holder deg hjemme hvis du føler deg uvel. Vennligst send oss en melding hvis det skulle skje, slik at noen andre på ventelista får være med. 😊 På grunn av koronasituasjonen, er det mulig at tiltak blir iverksatt på arrangementet, eller at selve arrangementet må endres på kort varsel.

Når: 07. november 2022 kl. 12.00–13.00
Hvor: 2. etg Barentshuset -Barentsinstituttets møterom
Studiested: Kirkenes
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne, inviterte
Kontakt: ELise Nybord
E-post: intern@barentscooperation.org
Legg i kalender