Engasjert BPA-assistent med godt humør

Heier du på Liverpool? Da er dette ingenting for deg! Liker ikke spøk og sarkasme? Ikke søk! Vil du alltid ha rett? Se en annen vei!

Men digger du fotball, elsker å slå av en spøk, liker å kverulere, koser deg med "munnhuggeri", ruler i FIFA og motiveres av å utgjøre en forskjell for andre? Da er dette drømmejobben for deg!

Vi lover at denne jobben vil være noe av det artigste, morsomste, mest utfordrende og utviklende du vil gjøre!

Jeg er en gutt på 15 år og søker etter assistenter som kan legge til rette for de praktiske oppgavene i hverdagen. Som BPA-assistent vil arbeidsoppgavene dine derfor blant annet være leksehjelp, kjøring til og fra, lage mat, bistand ved trening, hygiene, osv. Du må like å være i aktivitet både inne og ute. Interesse for sport og evne til å finne kreative løsninger i hverdagen vil være gode egenskaper å ha.

Vaktene vil i hovedsak være før skoletid (6.30-8.30) og etter skoletid (14.20-17.30) i ukedagene. Onsdager fra 12.00-19.00. I tillegg kommer ekstra timer ved sykdom, skolefri og lignende. Det vil også være mulighet for litt helgearbeid. Du vil inngå i fast rutine med faste arbeidsdager.

Krav til søker:

• Førerkort klasse B, manuelt gir (du må kjøre en stor bil)
• Flytende norsk både skriftlig og muntlig.
• Sporty, lærevillig, empatisk, fleksibel og fotballinteressert
• Plettfri vandel (nyere politiattest må fremlegges)

Liker du å jobbe med ungdom, er ung, omgjengelig, løsningsorientert og aller helst mann? Da er det kanskje deg jeg søker! PS: Det går egentlig bra om du heier på Liverpool :)

BPA Nord er arbeidsgiver. Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønnsbetingelser og pensjonsordning. For spørsmål ta kontakt med koordinator Alexandra Deeken, tlf: 905 50 063