Great apartment to rent/Leilighet til leie

Great apartment on top of the island available from July 1st for one person. The area is absolutely beautiful, Prestvannet close by, nice garden, short way to the city center/ university, bus and grocery store right nearby. 8500 each mount/2 mounths dep.  Write a short notice about yourself, how long you plan to stay, and its nice if you have a reference or two to 0047 99644479

Relativt nyoppusset leilighet ledig på toppen av Tromsøya

Månedsleie

8500 pr. mnd/ 2 måneders depositum, internett kan kobles til

Depositum

15 000

Søker leier til ca. 40 m2 sokkelleilighet som er ledig fra 1.Juli. Leiligheten er en lys og moderne sokkelleiligheten som ligger i en rolig gate med fantastisk utsikt. Flott hage, rett ved lysløypa, kort vei til universitetet og byen (ca.12 min gange). God matbutikk og bussforbindelser rett i nærheten.

Vi søker en rolig, enslig person. Fortrinnsvis langtidsleie. Send melding med litt informasjon om deg selv til 99644479. Referanse en fordel.

Studiested: Tromsø