Lektorforum i realfag

Problemløsning og alternativ læringsarena i matematikk

Velkommen til lektorforum i realfag!

Lektorforum i realfag er en faglig-sosial møteplass for lektorstudentene i realfag for å bidra til å bygge bro mellom disiplin (realfagene) og didaktikk. Arrangeres av Fakultet for naturvitenskap og teknologi og Skolelaben i samarbeid med ansatte fra Institutt for lærerutdanning og pedagogikk.

I høst har lektorforum i realfag med utgangspunkt i utvalgte førsteårsemner (KJE-1001 og MAT-1001) invitert to av de mest engasjerte underviserne fra ILP til å gi et innblikk i deres favoritt-didaktikk.

6. november 2020 kl 14.15-16.00: Problemløsning og alternativ læringsarena i matematikk med universitetslektor Mona Kvivesen. Påmelding innen 4. november!

Mona vil ha en kort intro til det didaktiske temaet for forumet, etterfulgt av felles jobbing og vi avslutter med servering. Velkommen!

Hvor: ILP-bygget Undervisningsrom 2.005

Arrangementet er spesielt tilpasset førsteårsstudentene, men alle kull lektorstudenter i realfag er velkomne!

Neste Lektorforum i realfag blir 18. november 2020 kl 16.15-18.00: Kjemifagets egenart – Hvilken betydning har det for undervisningen? med professor Magne Olufsen. Påmelding innen 16. november her: [lenke]

Mer om Mona:

Universitetslektor Mona Kvivesen har undervist mange år i videregående skole og i lærerutdanningen. Hun er primus motor for vitenskapsfestivalen Vitenuka ved Campus Alta og vant i 2019 formidlingsprisen for sitt arbeid for å formidle realfagsglede og forskningsnysgjerrighet blant barn og unge i Alta.

Merk: Påkrevd påmelding for smittesporing og servering innen 4. november!

<script type="text/javascript" src="https://nettskjema.no/static/js/external-embedding.js"></script><iframe class="nettskjema-iframe" src="https://nettskjema.no/a/168977?embed=1" title="Påmelding til Lektorforum i realfag 6. november 2020" frameborder="0" width="100%">Hvis du kan lese dette, støtter ikke nettleseren din iframes.</iframe>

 

Når: 06.11.20 kl 14.15–16.00
Hvor: ILP-bygget Undervisningsrom 2.005
Sted: Tromsø
Målgruppe: Studenter
Kontakt: Hilja Lisa Huru
E-post: hilja.huru@uit.no
Legg i kalender