Shut Up and Write!

Sliter du med å finne arbeidsro og konsentrasjon på kontoret eller arbeidsplassen, eller har du vanskelig for å prioritere skrivearbeid? 

Vi utsettes for mange distraksjoner i løpet av en dag, og ofte kan mer eller mindre viktige ting som e-post, kollegaer og sosiale medier stå i veien for de virkelig gode arbeidsøktene. Shut Up and Write innebærer å arbeide intensivt med egen skriving i et fellesskap. Konseptet er en ramme for gode skrive-/arbeidsøkter som også gjør at pauser kan tas med god samvittighet.

Enten du skriver phd-oppgave, en artikkel, et bokkapittel eller en hel lærebok kan dette være det du trenger for å komme inn i den gode skriveprosessen. Arrangementet er først og fremst for deg som er stipendiat, postdoktor eller fagansatt, men er det ledige plasser kan også du som er masterstudent delta.  

Bli med og prøv!

 

Vi deler tiden inn i tre skriveøkter på 50 minutt. Da arbeider vi i stillhet. Mellom hver økt har vi ti minutter pause, og da kan vi strekke på beina, snakke, sjekke mobilen og sosiale medier osv.

Biblioteket har kontroll på tiden og gir signal når øktene starter og slutter. Du tar selv med egen laptop og det du behøver for å jobbe.

 

How we roll:

08:30 – 08:50: Oppmøte. Finn en plass, og rigg deg til. Vi mingler litt før alvoret begynner. Ta med det du ønsker av kaffe/te/vann selv.

09:00 – 09:50  Første skriveøkt

09:50 – 10:00  Pause

10:00 – 10:50  Andre skriveøkt

10:50 – 11:00  Pause

11:00 – 11:50  Tredje skriveøkt

 

Det er fint hvis du melder deg på, men drop-in er også mulig. Uten påmeldig er du dessverre ikke garantert plass.

 

Når: 13. oktober 2020 kl. 08.30–11.50
Hvor: Rom 138 - innenfor biblioteket
Studiested: Harstad
Målgruppe: Ansatte, Studenter
Kontakt: UiT Harstadbiblioteket
E-post: harstadbiblioteket@ub.uit.no

Påmelding
Frist: 13.10.2020
Fristen har gått ut. Beklager
Legg i kalender