Rom til leie fra Okto or Nov

Ansvarlig: Christine
Studiested: Tromsø
Telefon: 90673046

Beste i Tromsø, grunnen bolgien er standard, helt nytt og ligger mellom Universitet og sentrum. 2 minutter til resturant, 2 ulik matbutikker, og ett minutt til bussholdplass.
Sist og ikke minst godt miljø i dette bofellesskapet. Kanskje fordi utleieren bor her selv også:). Jeg har parkeringsplass for en bil som skal betales kr 500 for en mnd.

Rommet er i bofellesskap med 3 andre seriøuse studenter som fester ute. De som bor her er akdemikere.
Leie pris er standard i forhold til boligstandarden og lokalet og leie for kr 6000,- med 2 mnd depositum og en oppsigelsestid på 3 mnd.

Boligen er helt nytt og bygd i 2015.
Leiligheten er stor og er i 2 etasjer. Soverommene er oppe og stua og kjøkken og bad er nede. Det er 2 toaletter i leiligheten en toalett er oppe og en annen er nede etasje. Vi har stor utebod til utstyr ditt.

Det finnes alt av helt nytt hvite varer som oppvaskmaskin, vaskemaskin, 3 kjøleskap, micro og alt av kjøkken utstyr. Rommet er også møblert med seng og stort kleas skap og skrivebord og stoler. De som bor her er veldig ryddig, ærlige og rolige, de er i alder mellom 20 og 29.
Dere deler toalett, bad og kjøken, TV stua og spisestua. Nydelig og fint kjøkken. Det er 2 mnd oppsigelsestid.og en depostium på en mnd.

Alle ulik nasjoner er hjertelig velkommen til å leie. Vi lever i et multikulturell verden. Vi er fra ulik nasjoner i denne bofellesskapet. Det er fantastisk sted å bo slik vi gjøre.
Velkommen:
Ber deg å skrive litt om deg selv før du kommer på visning. Referanse er litt viktig !

Bilder kan sendes

Vedlegg / Bilder