2 Rom i super fin leilighet i Workinnmarka. 6000 og 7000 kr/måned

Studiested: Tromsø

ENGLISH BELOW

Hei!!

Jeg er en jente på 30 år som ser etter to nye roomies til å dele en super fin leilighet med i Workinnmarka fra oktober (datum er fleksible) siden de som jeg bor med nå dessverre flytter til Oslo og Stockholm pga jobb og studier. Vi pleier å være på farta i lag, men synes også det er hyggelig å spise middag og drikke et glass vin sammen. Jeg tror at det passer best med en som er i full jobb, siden jeg også er det. Men det er selvsagt ingen must :).

Litt om meg: Jeg tar en PhD innen Bioteknologi og jobber på Universitet. Jeg liker å gå i fjellet, nyte solen (når den er her), gå på ski, stå på snowboard og splitboard, surfe, klatre, reise, spise middag sammen, ta en øl på byen, etc.

Vi har det ryddig (bortsett fra en del sportsutstyr kan ligge rundt omkring), rent og rolig, respekterer hverandre og tar hensyn til at vi er stille når de andre sover. Jeg synes det er koselig å lage middag og drikke et glass vin sammen, men synes også det er deilig å ligge på hver sin sofa, se på Netflix og koble helt ut.

Leiligheten er 115m2 og ligger i et veldig rolig område, og det går buss (40 & 28 & 35) rett til sentrum, universitetet, flyplassen, Tromsdalen og Jekta. Det er kort gangavstand (10-15 min) til Jekta. Leiligheten har en fin vest-vendt veranda og hage og det er utsikt over Kvaløya. Det er en stor stue med to sofa grupper, et bra kjøkken og et fint spisehjørne. Baderommet er også stort, har to vasker og en vaskemaskin. Det en stor bod ute og inne. Et rom er 16m2 og leies ut for 7000 kr/måned (bilder kommer snart). Den andre rommet er 7m2 med et stort innebygget garderobeskap med skyvedører til rommet, som står i gangen, og leies ut for 6000 kr/måned.

Masse hilsen og ser fram til å høre fra deg!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Room available in very nice apartment in the middle of the island from October

Hi!!

I’m a 30 year old girl looking for two new flat mates to share a nice apartment in Workinmarka with from October on (but the move-in date is flexible) because the girls I live with now are unfortunately moving to Oslo and Stockholm for work and studies. We used to do activities together, but also likes to eat dinner and drink a glass of wine together. I think it might be best with someone who is working fulltime, since I work full time as well, but of course this is no must :).

About me: I’m doing a PhD in Biotechnology and work at the University. I like to hike in the mountains, enjoy the sun (when there is sun), ski, snowboard and splitboard, surf, climb, travel, eat dinner together, have a beer in town, etc.

At home it is tidy (apart from some sports equipment that sometimes lies around), clean and quiet. We respect each other and make sure it’s quiet when others sleep. I used to travel a relatively often, which makes it extra nice to be at home together. We like making dinner and drink a glass of wine together, but also enjoy disconnecting completely and watching Netflix on the couch.

The apartment is 115m2 and located in a very quiet area, and buses (40 & 28 & 35) go directly to the center, the university, the airport, tromsdalen and Jekta (shopping mall). It is a short walk (10-15 min) to Jekta. The apartment has a nice west-facing veranda and garden and we have a view over Kvaløya. There is a large living room with two sitting areas, a good kitchen and a nice dining corner. The bathroom is also large and has two sinks and a washing machine. There is also an indoor and outdoor storage room. One room is about 16m2 and the rent is 7000 kr/month (pictures will come soon). The other is about 7m2 and comes with a big built in closet, which is in the hallway and the rent is 6000 kr/month

Warm regards and looking forward to hear from you!

Vedlegg / Bilder