Åpen forelesning: Kræsjkurs i formidling

Ønsker du å bli flinkere til å holde foredrag? Her får du tips og triks i god presentasjonsteknikk.

Forelesningen er ved Audun Hetland, aktiv formidler, Norges første vinner av Forsker Grand Prix og førsteamanuensis i psykologi ved UiT. Han er en erfaren foredragsholder og vil snakke om vanlige feil og gode løsninger når du skal holde foredrag.

Forelesningen er en del av PhD-kurset HEL-8004 om allmennrettet formidling ved Det helsevitenskapelige fakultet. Alle deltakere på HEL-8004 er automatisk påmeldt.

Er du interessert i å bli bedre på å bruke mobilen til å lage video? Dette kan være nyttig i mange sammenhenger, inkludert formidling av forskning og fag. Audun holder åpen forelesning om dette rett etter krasjkurset. Les mer og meld deg på: Hvordan formidle med mobilvideo

Når: 17. september 2019 kl. 08.30–09.50
Hvor: MH 06.AUD5
Studiested: Tromsø