Foredrag om ANGST med Peder Kjøs

Alle ansatte og studenter ved UiT og UNN inviteres til gratis foredrag med psykolog Peder Kjøs om Angst

Hva er du egentlig redd for? Hva forteller angsten din om deg selv og situasjonen din?

Angst er en grunnfølelse som alle mennesker opplever. Fordi den er så ubehagelig prøver vi å holde den på avstand. Men hva går vi da glipp av?

I dette foredraget forsøker Peder Kjøs å belyse hverdagsangstens verdi med utgangspunkt i psykologi, filosofi, kunst, litteratur og egen erfaring.

I løpet av de siste årene har Peder Kjøs blitt et kjent navn når det gjelder psykologi og terapi i Norge. Gjennom tv-program og podcast i NRK-regi, avisspalter, foredrag og bøker har han nådd fram, ikke bare til helsepersonell, men til oss alle. Peder Kjøs er utdannet psykolog (1997), spesialist i klinisk voksenpsykolog (2005) og har en PhD-grad i psykologi (2017). I forbindelse med Forskningsdagene 2019 er vi svært stolt over at han tar turen til Tromsø for å snakke for ansatte og studenter ved universitetet og universitetssykehuset.

Arrangementet vil bli streamet:

Ønsker du å melde deg av?
Logg på "Min side" på intranett og meld deg av i boksen "Mine påmeldinger".
Les hvordan du går frem her

Illustrasjonsbilder i banner: UiT

Når: 27. september 2019 kl. 12.15–13.30
Hvor: Teorifagsbygget Hus 1 Auditorium 1
Studiested: Tromsø
Målgruppe: ansatte, studenter, gjester / eksterne
Kontakt: Andrea Jennerwein

Frist: 27.09.2019
Påmeldte: 171 av 500 (maks) Meld meg på!