Korttidsleie i sommer / Short term rental this summer

Ansvarlig: elina halttunen
Studiested: Tromsø

Korttidsleie i sommer / Short term rental this summer

En fullt møblert, lys og komfortabel 2-roms leilighet (68 kvm)i Tromsø i et rolig strøk (Storskogen) er ledig fra 21. Juni – 2. August 2019. Leiligheten består av 1 soverom, gang, stue, kjøkken, bad, og veranda, med tilgang til bodplass. Innvendig totalareal er 68 kvm.

Leien er 10 000 kr for hele perioden, internett og felleskostnader(utvendig og innbo forsikring, kommunale avgifter, vann)inkludert.Strøm er ikke inkludert i prisen. Erfaringsmessig blir strømregningnen på ca. 500-750 NOK per måned.

Sentral beliggenhet i Tromsø, midt på Tromsøya, med gangavstand til UNN/universitetet og sentrum (ca. 20 min begge veier). Nærmeste matvarebutikk (Joker på Dramsveien) ca. 5 min gangavstand fra leiligheten. Turløyper i umiddelbar nærhet og gode bussforbindelser (rute 20, 24 til sentrum/UiT/UNN) og kort vei til nærmeste busstopp (ca. 100 m).

Inventar

Hvitevarer: Kjøleskap/frys, gass-komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin

Kjøkken: Fullt utstyrt kjøkken

Bad: Flislagt med varme i gulv, moderne dusjkabinett.

Stue: Stereoanlegg, sofa og bord. Spisebord med stol til 5 pers. Tregulv.

Soverom: seng 150x200cm, garderobe.

Høy-hastighets-internett.

Stereoanlegg, radio.

Veranda.

Peis.

Utsikt til Tromsdalstinden.

Leligheten holder god standard og er røyk- og dyrefri.

Depositum 5000 NOK. Det opprettes særskilt depositumskonto.

Leiligheten er ledig for overtakelse 21. Juni 2017, nærmere dato kan tilpasses etter avtale. Vi utformer en standard utleiekontrakt fra forbrukerrådet.

Ved interesse, eventuelt visning, ta kontakt på mail. Skriv litt om deg selv på epost og oppgi gjerne referanse på tidligere leieforhold.

Same in English: Short term rental this summer

A fully furnished comfortable 2-room apartment (68 m2) in Tromsø in a quiet neighbourhood (Storskogen) is available from 21th June to 2nd August in 2019.

There are 2 sleeping rooms, hallway, livingroom, kitchen, bathroom a veranda and access to a storage room. The living area amounts to 68 m2.

The rent is NOK 10 000 for the whole period, including the internet-connection and common house expenses (insurances, sanitation and water). Electricity is not included. Based on our own experiences the electricity bill is about 500-750 NOK per month.

Walking distance to town and to the University (about 20 minutes both ways), good buss-connections (route 20, 24 to centrum/UiT/UNN) and short way to closest buss-stop (ca. 100 m).Closest shop (Joker on Dramsveien) 5 min walking distance away. The central park with paths leading to the University starts right outside the door.

Appliances: Refrigerator / freezer, gas cooker, dishwasher, washing machine

Fully equipped kitchen

Bathroom: Tiled with heated floors, modern shower.

Room: Stereo, sofa and table. Dining table with chairs for 5 pers, wooden floor.

Bedroom: bed 150x200cm, wardrobe.

Fast internet connection.

Veranda.

Fireplace.

A view to Tromsdalstinden.

Depositum 5000 NOK. No smoking or pets. Standard contract.

If interested, please contact by mail, tell us sometjing about yourself, and please give references.