Leilighet på 37m2 med ski-in/ski-out til Charlottenlund

Ansvarlig: Tobias Boström
Studiested: Tromsø

Please see below for info in English

En lys og fin leilighet på 37m2 på adressen Biskop Berggravs gate 33 er tilgjengelig for langtidsleie fra 15. august 2019. Leiligheten har egen inngang, god standard (bygget i 2007) og meget god beliggenhet med ski-in/ski-out til lysløype på Charlottenlund. Jeg sykler til UiT på 7 minutter om sommeren og går på ski på 15 minutter om vinteren. Det er 200 meter til busstoppet der nummer 26 går (og nummer 36 som går direkte til UiT/UNN). Videre kan du enkelt gå på 15 minutter til Tromsø sentrum. En parkeringsplass inngår også.

Leiligheten har et stort bad, kjøkken og stue. En sovealkov kan avdeles i stuen med hjelp av dine garderober/bokhyller/draperi etc.

- Leiligheten har et spisebord med 4 stoler men er ellers umøblert og tilgjengelig fra 15. august 2019 og helst for langtidsboende.

- Kun for ikke røykere

- Den månedlige leiebeløpet er 9 500 NOK og inkluderer strøm samt husholdningsapparater (komfyr, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser).

- Vi har to barn så hvis leietaker er interessert i å sitte barnevakt kan hen få redusert leie.

- Mulighet for kabel-TV og internett

- En depositum på 20 000 NOK anmodes.

Ta kontakt med meg på 4124 8485 eller send meg en mail hvis du/dere er seriøst interessert i leiligheten.

Vennlig hilsen, Tobias Boström

_____________________________________________________________

An apartment of 37m2 at the address Biskop Berggravs gate 33 is available for long-term rent from August 15, 2019. The apartment has a good standard (built in 2007) and very good location with ski-in/ski-out to ski-tracks at Charlottenlund. I bike to the UiT in 7 minutes in the summer and ski in 15 minutes in the winter. It is 200 meters to the bus stop where number 26 leaves (and number 36 that goes directly to UiT/UNN). Furthermore, you can easily walk in 15 minutes to the center of Tromsø. A parking space is also included.

The apartment has a large bathroom, kitchen and a living room. A sleeping alcove can be divided in the large living room with your bookshelves / drapery etc.

- The apartment has a dining table with four chairs but is otherwise unfurnished and available from 15 August 2019 and preferably for long-term accommodation.

- Only for non smokers

- The monthly rental fee is 9,500 NOK and includes electricity as well as household appliances (stove, oven, dishwasher and fridge / freezer).

- Possibility of cable TV and internet

- A deposit of 20,000 NOK is requested.

Please contact me at 4124 8485 or send me an email if you are seriously interested in the apartment.

All the best, Tobias Boström

Vedlegg / Bilder