Introduksjonskurs i EndNote PC/Mac Alta

Kurset tilbyr en introduksjon til referanseverktøyet EndNote. Les mer om bruk av EndNote på Universitetsbibliotekets nettsider: EndNote eller http://endnote.com.

Kursets målsettinger er:

• Lær å bygge opp og organisere et EndNote-bibliotek

• Lær å bruke EndNote i samarbeid med Word

Målgruppen er primært de som skriver en del, som f.eks. ansatte, stipendiater og masterstudenter, men bachelorstudenter er også velkomne. Det forutsettes grunnleggende kjennskap til Word.

Kurset holdes på rom 1016 (Skriverstua).  EndNote X9 er installert på maskinene der, men det er fullt mulig å ha med egen PC/Mac. I så fall må EndNote X9 (Windows eller Mac) installeres på forhånd. Mer informasjon finnes på UBs nettside under Installasjon av EndNote.

Når programmet er installert er det lurt å sjekke at den tilhørende EndNote X9-fanen har dukket opp i Word. Hvis ikke ta en titt på Manglende EndNote X9-fane i Word (PC) eller Manglende EndNote X9-fane i Word (Mac)

Hvis dere får problemer med nedlasting/installasjon kan dere ta kontakt med kursholder.

Påmelding er bindende.

Kurset blir holdt på norsk.

The course will only be given in Norwegian.

Når:
11.04.19 kl. 09:15 - 12:00