Rom i bofelleskap til leie

Dato/tid: 11.12.2018 00:00 - 14.01.2019 00:00
Ansvarlig: Turid Hellevik
Studiested: Tromsø
Telefon: 97460162

Our house is rented out, and to be shared among three students during the period January- July 2019.

The rooms and the house is fully furnished, and with free access to living room (with fireplace), well-equipped kitchen, two bathroom, TV-room and terrace.

The house is located in sunny and peaceful surroundings, and in walking-distance to the university campus and the hospital (UiT/UNN).

If you are interested; please contact the owners for more information, ASAP.

Vår enebolig leies ut til tre studenter for perioden januar-juli 2019. Rommet og huset forøvrig leies ut møblert, og med adgang til stue (med peis), velutstyrt kjøkken, to baderom, TV-stue og terrasse.

Boligen ligger i solfylte og rolige omgivelser, og i gangavstand til universitetsområdet og sykehuset (UiT/UNN).

Dersom du er interessert i dette tilbudet; ta kontakt med huseierne snarest.