Jenter og teknologi 2019

UiT- Norges arktiske universitet inviterer den 7. februar 2019 jenter på videregående skole til konferanse! Solveig Hareide, kjent fra blant annet NRK-programmet Newton er konferansier. På konferansen vil du blant annet få høre foredrag og intervjuer med jenter som jobber, forsker og studerer innenfor teknologi og realfag.

Konferansen Jenter og Teknologi er et gratis heldagsarrangement for jenter som ønsker å bli inspirert og motivert til å velge en realfaglig eller teknologisk utdanning og som ønsker å gjøre en forskjell.

På konferansen vil du møte inspirerende foredragsholdere, kvinner som jobber inennfor realfag og/eller teknologi samt jenter som studerer ved UiT i dag. I tillegg kommer NRK-kjendis Solveig Hareide og loser oss gjennom dagen.

Det vil ikke bare være foredrag denne dagen, men også spennende aktiviteter som dere får prøve innenfor ulike fagområder. Detaljert program for konferansen kommer etterhvert og vil bli publisert her når det er klart.

Vi tilbyr gratis lunsj for alle deltakere, samt at vi støtter transport for distriktskoler etter godkjent påmeldingsskjema og avtale*. Elever som kan benytte bybussen i Tromsø må dekke eventuelle transportkosnader selv. 

Jenter og Teknologi er et nasjonalt arrangement i regi av NHO. Arrangementet er en del av deres satsning på å øke rekrutteringen av jenter til realfag- og teknologistudier. På samme dag, 7. februar, arrangeres derfor konferansen på flere av landets universiteter og høgskoler.

Påmelding og mer informasjon

 

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
Når: 07. februar 2019 kl. 10.00–15.00
Hvor: Tabletten, Farmasibygget
Studiested: Tromsø
Målgruppe: inviterte
Lenke: Klikk her
Kontakt: Maren Lund Andresen
Telefon: 90 51 93 80