Årsfest ved BFE


Første februar tjuenitten arrangeres BFEs første årsfest, og alle ansatte er hjertelig velkommen til faglig og sosialt samvær i Tromsø på tvers av fag, lokaliteter og geografi. Og skulle det være noen tvil; om du er i fellestjeneste når vi skriver 2019 skal du selvfølgelig være med på årsfesten!

Gjennom dagen vil vi bli bedre kjent med hverandre og de ulike fagområdene fakultetet vårt rommer. Vi skal dele erfaringer, vyer og planer, oppturer, nedturer og se nye muligheter. Programmet varer fra 10-22, og i løpet av dette halve døgnet skal både hodet, hjertet og magen få sitt påfyll. Nærmere informasjon om programmet vil komme etter hvert.

En del av dagen vil inneholde en kavalkade av året som har gått – det er tross alt en årsfest! Og her trenger vi alles hjelp. Del svært gjerne store og små hendelser, gode historier, eksempler, erfaringer eller hva du kommer på som er verdt å dele. Ikke nøl med å sende de til Kathrine.

Da kan nedtellingen starte, snart samles hele fakultetet i Tromsø! Frist for påmelding er 10. januar, men vi setter stor pris på om dere melder dere på så snart som mulig, av hensyn til den praktiske planleggingen.

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
     
Når:
01.02.19 kl. 10:00 - 22:00
Hvor:
Campus Tromsø
Studiested:
Tromsø
Målgruppe:
Ansatte, Inviterte


Påmelding
Frist: 10.01.2019
Påmeldte: 156
Meld meg på!