Rom til leie i leilighet

Dato/tid: 29.10.2018 00:00 - 29.12.2018 00:00
Ansvarlig: Christine Vatne
Studiested: Tromsø

Hei!

Jeg leier ut et soverom i leiligheten min mellom januar og juli 2019.

Leiligheten er totalt på ca. 60 kvm og består av 2 soverom, stue, kjøkken, bad og bod. Rommet som leies ut er møblert med seng (120cm), skrivebord og klesskap. Ellers er leiligheten fullt møblert, og det vil være mulighet for ekstra lagringsplass i sameiets felles bod i kjeller.

Jeg leier ut for 6000,- per måned inkl. strøm, tv og internett. Leiligheten disponerer også én parkeringsplass som for tiden står ledig da jeg ikke har bil.

Boligen ligger sentralt både med tanke på universitetet og sentrum, og det tar ca. 3 min å gå til nærmeste busstopp på Stakkevollvegen.

Jeg er selv student ved UiT, heter Christine Vatne og er ei jente på 25 år. Send meg gjerne en mail eller melding dersom dette høres interessant ut! 😊