Russisk og Russlandsstudier: Møte med Utenriksdepartementet

Representanter for Utenriksdepartementet kommer for å møte studenter i russisk/russlandsstudier.

Det er en glede å kunne invitere alle studenter i russisk/russlandsstudier til å møte representanter for Utenriksdepartementet på mandag 15. oktober. Departementet har selv tatt kontakt med oss fordi de har stort behov for å rekruttere fremtidige medarbeidere med russisk- og russlandskompetanse. I brevet til oss skriver de:

“Bakgrunnen for at vi ønsker å snakke med studentene er at UD har et kontinuerlig stort behov for å rekruttere medarbeidere til utenrikstjenesten med russisk språk- og Russlandskompetanse. Vi ønsker derfor å besøke de ulike universitetene i Norge som tilbyr russisk som fag for å profilere UD som arbeidsplass for russiskstudentene. Vi har allerede besøkt UiO og nå vil vi gjerne besøke Universitetet i Tromsø."

Vi håper alle kan ta seg tid til å komme, for dette blir spennde å høre på!

Sted: E-0105

Tid: Mandag 15. oktober kl 15.15-16.

Vi kan friste med lett servering!

Når:
15.10.18 kl. 15:15 - 16:00