Petter Wettre om Michael Brecker


I 2017 var det 10 år siden Michael Brecker gikk bort. Saxofonist Petter Wettre er i Tromsø med konserten "Tribute to Michael Brecker" og kommer i den forbindelse til Musikkonservatoriet for å fortelle oss mer om Brecker og hvordan han har latt seg inspirere av han. Arrangementet er åpent for alle interesserte. Velkommen!

Bilde av Michael Brecker

Michael Brecker var én av de mest innflytelsesrike musikere i sin generasjon uavhengig av sjanger og instrument. Han var av mange ansett som den viktigste saksofonisten siden John Coltrane. Trass sin unge alder ved sin død, (57), etterlot Brecker seg en enorm musikalsk arv som spenner fra et jazzrock/fusion repertoir til små jazzcombo via gjestesolist på utallige innspillinger med «alle» de store amerikanske artister. Ingen nevnt. Ingen glemt.
Det er simpelthen umulig å være musikkinteressert i dag uten å være direkte berørt av Brecker's saksofonspill eller noen av de over 900 studioinnspillingene han medvirket på.

Saxofonist Petter Wettre er i Tromsø i forbindelse med konserten "Tribute to Michael Brecker": https://www.facebook.com/events/159519361580914/

Musikkonservatoriet er glad for at Petter tar turen innom for å fortelle oss mer om Brecker og hvordan han har latt seg inspirere av han. Petter har med seg diverse materiale han håper skal være interessant.

Arrangementet er åpent for alle interesserte. Velkommen!

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
     
Når:
19.09.18 kl. 13:30 - 14:30
Hvor:
Musikkonservatoriet
Studiested:
Tromsø
Målgruppe:
Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne