Folkemusikkpøbb med Ingvild Blæsterdalen Trio


Ingvild Blæsterdalen Trio er et friskt pust fra Trøndelag, som avslutter vårturneen sin hos folkemusikk-pøbben i Tromsø! De har bagasjen full av instrumenter og nymekka folkemusikk av Blæsterdalen. På konserten hos oss får vi presentert låter fra trioens første album ("Stayer" fra 2017), i tillegg blir vi prøvekaniner for melodier som kanskje finner veien inn på den neste plata.

Ingvild Blæsterdalen (fele og gitar) kommer fra Røros og har utdannelsen sin fra NMH. Hun er nå bosatt i Verdal hvor hun jobber som folkemusiker og pedagog. Hun er fast felespiller i bandet Sjuende far i huset, og skriver all musikk i sin egen trio. Ingvild er en av finalistene i INTRO-folk 2018!
Einar Olav Larsen (fele, piano og trøorgel) er en av landets mest kjente utøvere på fele, og er ofte å høre med bror Gjermund Larsen, i sin egen trio, og i ulike gammeldansbesetninger. 
Sivert Skavlan (cello og klarinett) kommer fra Snåsa og har utdannelsen sin fra verdensmusikklinja i Göteborg og HiNT. I tillegg til å spille i I. B. Trio, spiller han blant annet i gruppa Ljom og i duo med Larissa Ljungkrona. 

Velkommen til en variert og stemningsfull konsert!

Etter konserten blir det som vanlig spell og dans, så ta med instrument og dansesko!

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
     
Når:
14.06.18 kl. 20:00 - 23:00
Hvor:
Prelaten Kro og Scene
Studiested:
Tromsø
Målgruppe:
Alle
Lenke:
Ansvarlig:
Folkemusikkpøbben i Tromsø
Telefon:
48102796
Vedlegg / Bilder