Kurs/Opplæring i nytt bildearkiv

Det inviteres til Kurs/Opplæring i UiTs nye bildearkiv, FotoWeb den 29.05.18

Opplæring i UiTs nye bildearkiv, FotoWeb tilbys til ansatte ved UiT den 29.05.18, klokken 09.30-14:00 (Ikke sikkert at det blir nødvendig å bruke helt fram til klokken 14:00)

Det anbefales at alle ansatte som skal delta på kurset leser brukerveiledningen på forhånd.

Samt at dere bruker litt tid på forhånd til å se gjennom løsningen: uit.no/fotoweb

Her anbefales det at alle ansatte logger på med sin egen bruker (oppe til høyre i menyfeltet), med sin vanlige uit brukerkonto.

Kurset vil bli litt oppdelt,  ved at vi starter med en generell opplæring i bruken av FotoWeb, og så en litt mer inngående del som er ment mot dem som skal være administratorere og som skal laste opp bilder inn i systemet.

For dem som skal ha en rolle som "opplastere", så anbefales det at dere tar med en egen bærbare datamaskin. For brukere med en Windows basert PC, så kan desktop versjonen av Fotoweb-applikasjonen lastes ned via "Software Center" som alle UiT sine maskiner skal ha.

For brukere med en bærbar Mac, må disse sende en e-post til Tommy Hansen: tommy.hansen@uit.no, så vil dere få tilsendt programvaren og en brukerinstruksjon for hvordan dere skal installere denne.

NB! For dem som skal ha en rolle som opplastere av bilder inne i FotoWeb, så MÅ dere ha logget på inne i FotoWeb, med deres vanlige UiT bruker, slik at jeg kan få gitt rettigheter til dere. Etter at dere har gjort dette, gi en tilbakemelding til tommy.hansen@uit.no om at du/dere skal ha opplastnings-rettigheter.

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
Når: 29. mai 2018 kl. 09.30–14.00
Hvor: Teorifagbygget hus 3: Rom 3.416
Studiested: Tromsø
Målgruppe: ansatte
Ansvarlig: Tommy Hansen
Telefon: 45604200

Påmelding
Frist: 29.05.2018
Fristen har gått ut. Beklager