Psykologistudenter: Hvor vil du hen? Hvordan?

Norskekysten og Svalbard.
Norskekysten og Svalbard. Foto: Audunt Hetland

Møt opp og tilbringe dagen med BA og MA studenter som vil finne ut av dette sammen med Audun Hetland, Espen Bjørkedal og Tove Dahl som skal ta dere med på en reise dit du vil. Gratis pizza attpåtil. Studenter fra alle psykologiprogrammene på UiT er velkomne, så meld deg på!

Dette er det årlige treffet som masterprogrammet organiserer for psykologistudenter.

Hva skjer?

23.02.2018:

Kl. 9.15 -- Lær om forskningen til masterstudentene! Masterkull 16 presenterer arbeidet sitt med postere og korte presentasjoner. De er glade for publikum og innspill, og de inspirerer gjerne andre som kunne tenke seg å gå videre til masterprogrammet en dag også.

Kl. 10.15-14 -- Hvor vil du hen med psykologistudiene dine og hvordan vil du frem?  Dette blir en artig og aktiv veiviser til dine muligheter som psykologistudent.

Viktig tilleggsinformasjon

Vi ordner rom og mat etter påmeldingene.  Meld deg på innen fristen, så er det mat og plass nok til alle. Alle er hjertelig velkomne!

(Påmeldingsfrist for å sikre deg lunsj er 20.02.2018)

Tove I. Dahl, PhD

Professor, Educational Psychology