UiT-mesterskapet avlyst – inviterer til skiweekend

Grunnet laber påmelding må dessverre UiT-mesterskapet på ski som skulle vært avholdt 6. til 8. april avlyses. I stedet deles det ut to-dagerskort til de 30 første som ønsker en skiweekend i Narvik samme helg.

– Vi ser at vi rett og slett ikke fikk nok påmeldte til at dette kunne forsvares økonomisk. Derfor har vi valgt å avlyse UiT-mesterskapet på ski, sier Lasse Olavsen Øien, leder for campustinget ved UiT i Narvik og en av initiativtakerne til mesterskapet.

Som plaster på såret inviteres nå både ansatte og studenter ved UiT til skiweekend samme sted og tid.
– I den forbindelse deler vi ut to-dagerskort i Narvikfjellet til de 30 første som melder seg på. Eneste forutsetning er at de ikke har årskort i anlegget fra før av, sier Lasse Olavsen Øien.

Påmeldingsknapp finner du til høyre her på tavlearrangementet.

Ønsker velkommen til Narvik: Lasse Olavsen Øien (tv), leder av Campustinget i Narvik, Harald Kuraas, salgssjef reiseliv, Narvikfjellet, Marius Stenersen, arrangementsrepresentant for Sinus, UiT Narviks idrettslag og Lars Erik Sørgård, Narvik Studentersamfunn. Foto: Espen Eidum
UiT-mesterskapet på ski var ment å være et lavterskel-tilbud der alle ansatte og studenter ved UiT var invitert til å delta.

– UiT fyller 50 år i år, og vi synes jubileumsåret er en fin anledning til å bygge videre relasjoner og skape et enda tettere samhold mellom universitetets mange studiesteder. Det handler i bunn og grunn om å styrke UiT-følelsen, sa Øien da arrangementet ble lansert.

 

 

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
Starter: 07. april 2018 kl. 00.00
Slutter: 08. april 2018 kl. 18.00
Hvor: Narvik
Studiested: Tromsø, Alta, Hammerfest, Kirkenes, Harstad, Narvik, Bardufoss, Annet, Storslett, Bodø, Mo i Rana
Målgruppe: studenter, ansatte
Kontakt: Lasse Øien
Telefon: 94 89 63 98