"Shut up and write"-seminar for BA og MA studenter ved ISK


Skriver du bachelor- eller masteroppgave dette semesteret, og er student ved Institutt for språk og kultur? Kom på skriveseminar og få gjort mye i et rolig og trivelig miljø.

 

"Shut up and write"-seminar er akkurat hva det høres ut som. Et skriveseminar lagt til rette for at du skal få arbeidsro, men også med det lille ekstra som gjerne behøves for å være så effektiv som mulig i løpet av en arbeidsdag. Disse skriveseminarene har blitt holdt en god del ganger nå på både bachelor-, master- og Ph.D-nivå. Felles for alle er at det utelukkende blir gitt positive tilbakemeldinger, og at studenter opplever at de får gjort mye mer enn de pleier.

 

Selve strukturen i seminaret høres kanskje ikke så magisk ut i utgangspunktet. Vi skriver i 50 min og har 10 min pause, over flere etapper i løpet av 6 timer. Rundt lunsjtider har vi en lengre pause, hvor det serveres enkel lunsj. Kaffe har vi stående hele dagen. Disse skriveøktene har vist seg å være effektive, og studenter har blant annet sagt:

 

"Jeg har fått gjort mer i dag enn jeg har gjort de siste to ukene." "Jeg blir konsentrert av å se at alle andre er så konsentrerte." "Hadde jeg sittet så lenge på UB for å skrive hadde jeg sovnet."

 

Det viktigste er at rammen for seminaret følges, og at tiden til seminaret brukes konstruktivt til å skrive og arbeide med bachelor - eller masteroppgaven. Vi anbefaler derfor alle å møte noe forberedt, gjennom f.eks. ha lest noe på forhånd som det skal skrives om, og ha en plan for hva dagen skal brukes til. Kom i god tid slik at vi finner roen før første skriveøkt begynner på slaget 09.00.

 

Bortsett fra i pausene, har sosiale medier, og telefoner ingenting på et slikt seminar å gjøre, da vi ønsker at alle tar hensyn til hverandre og er med å skape en felles arbeidsenergi i rommet.

 

Påmelding finner du til høyre. Om du ikke ønsker lunsj kan du gi tilbakemelding om dette i en e-post.

 

Hjertelig velkommen på skriveseminar!

For BA- og MA-studenter:

Kunsthistorie

Medie- og dokumentasjonsvitenskap

Russlandstudier

Språk og litteratur

Språk og økonomi

English and Theoretical Linguistics

IN ENGLISH

The idea behind the shut up and write seminar is simple - you shut up and produce text. We sit together and work on our own projects for 50 minutes, followed by a 10 minute break where you can talk, grab some coffee or visit the restroom. After the break it's back to 50 minutes of writing. For lunch there will be a longer break. By following this strict schedule an environment conducive to writing and being productive is created.
Come well prepared and use the time wisely. Close Facebook, put away your phone, shut up and write.

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
     
Når:
18.04.18 kl. 09:00 - 15:00
Hvor:
SV- og HUM-bygget, rom E-0103
Studiested:
Tromsø
Målgruppe:
Alle


Påmelding
Frist: 16.04.2018

Påmeldingsfristen har gått ut. Beklager