BOTT-konferansen: Digitale Sammen 15.mars 2018!

Universitetsdirektør Jørgen Fossland og universitetsdirektørene ved UiO, UiB og NTNU inviterer administrative ledere og tillitsvalgte til "BOTT-konferansen: Digitale Sammen" torsdag 15. mars 2018.

Konferansen er en del av BOTT-samarbeidet mellom universitetene. Deltakerne fra de fire universitetene samles i fire forskjellige byer, men har et felles program med innslag fra alle universitetene. Konferansen bindes sammen med foredrag og oppsummering av diskusjoner som formidles via storskjerm til de andre universitetene.

Hvor: Bodegaen administrasjonsbygget

Når: 15. mars. kl.09:00-15:00.

For mer informasjon, se BOTT-samarbeidet sin nettside.

Program

Inspirasjon og potensiale i digitale løsninger, ledelse i endringsprosesser og hvordan vi tar i bruk teknologiske løsninger vil være sentrale tema for dagen.

Dialog rundt bordene ved hvert av universitetene.

Det vil bli servert lunsj og pausemat ved alle de fire lokasjonene.

Påmeldingsfrist: 05.mars 2018.

Jørgen Fossland

Universitetsdirektør

Når:
15.03.18 kl. 09:00 - 15:00
Hvor:
Bodegaen administrasjonsbygget
Studiested:
Tromsø
Målgruppe:

Påmelding
Dette er et internt arrangement for UiT, du må logge deg på for påmelding (Åpne bunnmenyen og klikk 'Logg inn').