Helse og kvalitetsregisterkonferansen 2018 i Tromsø, 20. - 21. mars

Helse- og kvalitetsregisterkonferansen er et viktig møtested for alle med interesse for helseregistre.

Under årets konferanse settes det fokus på pasientens helsetjeneste, registerfeltet i utvikling, nytte av helseregistre og bruk av resultater, e-helse, forskning og formidling, samt forskriftsarbeid og samtykke.

Konferansen vil foregå på Radisson Blu Hotel, Tromsø 20.- 21. mars 2018.

Påmelding til Helse og kvalitetsregisterkonferansen 2018 finner du her

Konferanseavgift: 1000,-.
Festmiddag: 700,-

Spennende program
Helse- og kvalitetsregisterkonferansen er et samarbeid mellom Nasjonalt servicemiljø for medisinske kvalitetsregistre, Direktoratet for e-helse, Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.

Blant annet vil professor Keith Willett som leder Acute Care i National Health Service i England komme for å snakke om hvordan økonomiske insentiver var med å forbedre akutthelsetjenesten. Willett er professor i ortopedisk traumekirurgi ved University of Oxford, og har lang erfaring med styring i helsetjenesten. Han har også tidligere gjestet Helse- og kvalitetsregisterkonferansen, noe som medførte stort engasjement blant deltakerne.

Det jobbes med et allsidig og relevant program med fokus på praktisk nytte og inspirasjon for deltakerne.

Se foreløpig program her

På kvelden etter første konferansedag arrangeres det festmiddag med aperitiff og treretters basert på lokale råvarer. Under middagen vil vi akkompagneres av Sondre Kleven Quintet, fem talentfulle unge jazzmusikere tilknyttet Musikkonservatoriet ved Norges arktiske universitet UiT.

Hotell
Vi anbefaler å bestille hotell samtidig som du melder deg på konferansen, slik at du sikrer deg rom på eller i nærheten av konferansehotellet Radisson Blu Tromsø Hotel. Lenker til hotellbestilling med konferansepriser finner du her

Posterutstilling

Har du noe du ønsker å vise frem til andre deltakere under konferansen er det mulighet for det i posterutstillingen. Det er satt av tid i programmet til postervandring, og denne vil være sentralt plassert i forhold til resten av arrangementet.

Det vil bli delt ut en fagkomitepris for beste poster på kr 10 000.  To postere med interessante forsknings-resultater vil i tillegg bli plukket ut til muntlig presentasjon under konferansen.

I anledning Helse- og kvalitetsregisterkonferansen 2018 oppfordrer vi alle sentrale helseregistre og nasjonale medisinske kvalitetsregistre til å stille med poster. Mer informasjon om posterutstilling finner du her

Om konferansen

Deltakerantallet har vært jevnt stigende siden den første konferansen gikk av stabelen i Tromsø i 2008, og vi forventer rundt 500 deltakere. Konferansen har tidligere vært arrangert i Trondheim i 2010, i Bergen 2012 og i Oslo 2014 og 2016.

Starter:
20.03.18 kl. 10:30