Om å sykle i snøstorm

UiT er 50 år i 2018 – og i den forbindelse lager Hålogaland teater en stor festforestilling om bursdagsbarnet. Nå inviteres ansatte og studenter ved UiT i Narvik til en smakebit på "Sykle i snøstorm".

Jubileumsforestillingen skal vises i Tromsø til høsten. Men "Sykle i snøstorm" er så omfattende og stor at det ikke er mulig å turnere med forestillingen. Derfor tilbyr Hålogaland teater nå UiT-ansatte og -studenter i Narvik en liten smakebit når de besøker oss 25. januar.

Skuespillerne Kristian Fr. Figenschow, Guri Johnson og John Sigurd Kristensen tropper opp ved UiT i Narvik for å fortelle om forestillingen og lese utdrag fra ulike tekster.

Liv Heløe, som skriver manus til forestillingen, har intervjuet studenter og ansatte ved UiT i Narvik. Noen utdrag av disse portrettene vil også være med.

Les mer om jubileumsforestillingen på HTs hjemmesider: http://halogalandteater.no/produksjon/2017/sykle-i-snostorm

Få et unikt innblikk i den kommende forestillingen! Velkommen!

PS! Samme dag som HT gjester UiT i Narvik, setter teateret også opp stykket «TWIGS - Hele hælvetes slekta» i Narvik kulturhus.

Når:
25.01.18 kl. 14:30 - 15:00