Arbeidsmiljødagen 2016 - UiT Harstad

Arbeidsmiljødagen er et årlig arrangement hvor universitetet har fokus på arbeidsmiljøet. Arrangementet foregår i år 8. november ved UiT Harstad på Grønt auditorium . Tilsvarende arrangement gjennomføres 3. november ved UiT Alta, 9. november ved UiT Narvik, og 10. november ved UiT Tromsø.

 

Møteinnkalling vil bli sendt ut til ansatte ved UIT Harstad via Outlook. Vi ber om at dere svarer på innkallingen slik at vi får oversikt over deltakerantallet, med tanke på bevertningen.

 

Program for dagen 


 

12:00 -12:20   

 

  Arbeidsmiljødagen åpnes med en videohilsen fra rektor Anne Husebekk

  Velkommen ved Marina Trogen Hansen

12:20 -13:50

                                                                     

  Foredrag   ved Anders Martinius Tangen:

  «Født   til omstilling»

Et morsomt og   tankevekkende foredrag om det   litt skremmende "omstillings-begrepet".

 13:50-14:00

 Avslutning temadel ved Marina Trogen Hansen

 14:00-15:00

  Kaffe, kake og fingermat i kantina



 

Anders Martinius Tangen er gestaltterapeut, programleder og stand-up komiker. Han er utdannet ved universitet i Oslo, og har tatt fireårig utdanning til Gestalttereapeut ved Høyskolen i Oslo

Tangen var i mange år mest kjent for sine mange radioprogrammer i ulike kanaler. Han har vært programleder for egne show på NRK. Han var en av arkitektene bak, og moromann, foran kamera i NRQ og God Elg. I flere sesonger har han vært stuntreporter i Nitimen og Reiseradioen, mens noen også vil huske han for egne show på P4 som ”Tid For Tangen”, ”Badeanda” og ”Andersnatten”. Noen har brukt han som barnevakt, uten å vite det. Anders M. Tangen jobbet i flere år på NRK med barneprogrammet «Kykelikokos».

De som ser mer på TV har også kunnet bli kjent med Anders Martinius Tangen gjennom hans innsats som prest i komiserien ”Piker Vin og Sang”, flere standupopptredener blant annet i Rorbua og fra Standupfestivalen på NRK. Han har også vært gjest et par ganger for å snakke om foredraget sitt ”Når sant skal sies – et fordomsfullt foredrag om din yrkesgruppe”. Mange husker hans nådeløse, overraskende, fordomsfulle angrep på snekkere i det ellers gemyttelige programmet ”Myter” på NRK. Han har også flere ganger vært gjest i Frokost TV flere ganger. Blant for å snakke om kunsten å drive med ”Smalltalk” og om Melodi Grand Prix.

Anders er også kjent som Extramannen på Extra-trekningen til Norsk Tipping i sju år.

Tangen er utdannet ved universitet i Oslo, og har tatt fireårig utdanning til Gestalttereapeut ved Høyskolen i Oslo. Dette gir tyngde i foredragene som alltid er tilpasset kundens behov. I tillegg til all den humor som alltid er tilstede!


 

Noen referanser gjengitt fra Tangens egen hjemmeside

“ Meget bra foredrag – traff midt i blinken – mange gode tilbakemeldinger fra våre ansatte. Terningkast 6 ”

– IEC HUS AS. KRAGERØ. SEPTEMBER 2016

“ Veldig bra og akkurat det vi trengte til vår ledersamling som hadde tema kontinuerlig forbedring og utviklingsledelse på agenda for samlingen. Tangen sitt foredrag «født til omstilling» skaper refleksjon. Terningkast 6 ”

– BYDEL STOVNER. OSLO. SEPTEMBER 2016

“ Fantastisk formidling. Terningkast 6.”

– JON ARNE LILLESTØL. HELSE VEST IKT AS. JUNI 2016

“ Takk for et fantastisk foredrag på vår årlige EY Konferanse på Farris Bad i Larvik.”

– ERNST & YOUNG. ANDERS ROLL MATHISEN. MARS 2016

“ Anders Martinius Tangen tok de store omveltningene som skjer i bibliotekenes tjenester og arbeidsmetoder på kornet. Han viste hvordan våre holdninger kan være til hinder for det vi egentlig ønsker. Og hvorfor omstilling er viktig. Hans morsomme, poengterte og engasjerte foredrag resulterte i mange gode tilbakemeldinger på at dette var nyttig og veldig relevant!”

– KULTURFORBUNDET I DELTA. LENA HILLESTAD. MARS 2016

“Jeg har brukt Anders tidligere og nok en gang greier han på en fantastisk måte å tilpasse seg situasjonen og leverer et fantastisk «foredrag» og gav meg også veldig god hjelp i toastmaster rollen på kvelden.Han leverte som vanlig fantastisk!”

– TEKNISKE FORENINGERS SERVICEKONTOR. ARILD NYBØ. OSLO. DESEMBER 2015

“Faglig dyktig og på kornet i forhold til vår bestilling. I tillegg en vanvittig humor, vi lo så tårene trillet. Anders er også en meget hyggelig og lun person. Anbefales på det varmeste.”

– NAV INNKREVING. AVD.DIR.: TROND JØRGENSEN.KIRKENES. DESEMBER 2015

“ Anders var helt fantastisk. 300 deltakere fra ledelsen ved sykehjem og hjemmetjenester kvitterte med stående trampeklapp. Takk. ”

– FYLKESMANNEN I OSLO. ANNE KITTELSEN. OSLO. SEPTEMBER 2015

“Anders Tangen holdt et meget underholdende foredrag om omstilling, der han på en svært humoristisk måte tok for seg behovet for å tenke positivt på en nøktern og realistisk måte. Livet er en kontinuerlig omstilling og man velger selv om man omfavner omstillingen og gjør det beste ut av den, selv om den kan skape både frustrasjon og smerte – eller man velger å distansere seg fra den og prøve å unngå den. ”

– DIPS FORUM. BODØ. JUNI 2015

“Anders M. Tangen er ikke bare morsom, han er også svært kunnskapsrik og klok. Med humor som verktøy og omstilling som budskap klarer han både å skape de store lattersalvene og samtidig etterlate noe til refleksjon. Det er befriende og gir troverdighet når en foredragsholder så til de grader byr på seg selv og sine flopper og suksesser. Deltakerne lo så de ristet og tårene rant. Plutselig var det helt stille så du kunne høre en knappenål falle. Det var en berg og dalbane av følelser i Anders´foredrag og hans historier skapte anerkjennende nikk fra deltakere som kjente seg igjen. ”

– METTE FINSTAD. LEDERNE. 2015

 

Møteinnkalling vil bli sendt ut til ansatte ved campus Narvik via Outlook. Vi ber om at dere svarer på innkallingen slik at vi får oversikt over deltakerantallet, med tanke på bevertningen.

Når: 08.11.16 kl 12.00–15.00
Hvor: Grønt aud.
Sted: Harstad
Målgruppe: Gjester / eksterne, Inviterte
Legg i kalender