Regional Helseforskningskonferanse 2016

2-3 november blir det stormønsting av forskningsaktiviteten i Nord-Norge på UiT Tromsø. Meld deg på nå for å sikre deg plass!

Brukermedvirkning, internasjonalisering, tverrfaglighet og innovasjon er stikkord som preger nasjonale og regionale forskningsstrategier og som helseforskere i stadig større grad må forholde seg til. På Forskningskonferansen 2016 vil vi se på nye føringer og store satsinger, lære mer om enkeltprosjekter som har omsatt strategiene i praksis, dele erfaringer og finne suksesskriterier for å lykkes med helseforskning i Nord-Norge og internasjonalt. Konferansen skal være en nyttig og inspirerende møteplass for å knytte kontakter

Målgruppen er blant annet ledere og etablerte forskere i helseforetakene, ved UiT Norges arktiske universitet og NORD universitet, forskere innen medisin, helsefag og andre fag innen helsetjenesteforskning, forskningsinteresserte studenter, spesielt fra forskerlinjen i medisin, forskningsstøttepersonell og presse.

For påmelding og program se Regional helseforskningskonferanse 2.-3. november 2016.

Påmeldingsfrist er 20.oktober

HUSK at alle som vil delta på konferansen må melde seg på, uansett om du er invitert foredragsholder, møteleder,  skal presentere muntlig foredrag eller fått posterplass.

VELKOMMEN til å bli inspirert, møte nye samarbeidspartnere, kollegaer og spennende foredragsholdere!

Starter: 02.11.16 kl 00.00
Slutter: 03.11.16 kl 00.00
Hvor: Campus Tromsø
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
Ansvarlig:
Legg i kalender