Studentlekene i Tromsø

Målgruppe: studenter
Ansvarlig:
Opprettet: 11.11.15 08:42

Studentlekene (SL) er Norges største studentidrettsfestival. I 1999 ble SL arrangert for første gang i Trondheim. Suksessen ble gjentatt i samme by i 2003 og siden 2010 har SL blitt arrangert årlig, men kun i Trondheim og Bergen. 24.-28. februar skal SL for første gang arrangeres nord for polarsirkelen og vi gleder oss enormt til å vise frem Tromsø på sitt beste. Da samles 1500 deltakere for å konkurrere i 13 ulike idretter samt ett friluftslivsarrangement.

 

For å kunne skape dette fantastiske arrangementet, trenger vi dyktige frivillige! Allerede nå trenger vi personell til seksjonene frivillig, markedsføring, sponsor, sosialt, logistikk og idrett. Dette er verv som løper frem til lekenes slutt og hvor vi gjerne tar imot folk allerede i dag. Under selve lekene behøver vi blant annet sjåfører, kioskmedarbeidere, sikkerhetsvakter, førstehjelpspersonell og logistikkpersonell til rigging. Som frivillig behøver man ikke å jobbe samtlige dager. Arbeidsmengden styres i stor grad av de frivillige selv, men det er ønskelig at man som frivillig har mulighet til å jobbe flere dager.

 

Som frivillig får man selvfølgelig en rekke goder. I tillegg til å få være med på å skape et helt fantastisk arrangement, den første Studentlekene i nord noen gang, skaffe seg mange nye venner og ha det utrolig moro, vanker det også materielle goder. Uten mat og drikke duger heltene våre ikke, så vi sørger selvsagt for mat når man er på vakt. Forøvrig sørger vi for gode priser på utestedene Driv og Fun Pub, eksklusiv tilgang til en felles frivilligfest for de som har skapt Studentlekene og en t-skjorte som beviser at man har vært en del av denne enestående gjengen! Det kan også nevnes at frivillig arbeid alltids bra ut på CV-en, men det får være en ren bonus.

 

Vi håper at dere ønsker å være med på å forme dette arrangementet, slik at vi sammen kan vise fram Tromsø på sitt aller beste og skape minner for livet. Samtlige i Studentlekene jobber frivillig, noe som gjør at trivsel og moro alltid er i fokus hos oss. Dette er noe vi gjør på siden av vårt vanlige virke og da er det viktig at alle som bidrar har det morsomt og trivelig.

 

Hvis dere er interessert, ta kontakt med Samuel S. Arulanandam. Dere kan nå han på mobil: 41682464 eller e-post: samuel@sltromso.no.

 

Dere kan også melde dere som frivillige på: www.sltromso.no.

 

Lik gjerne facebook siden vår: Studentlekene Tromsø og følg oss på Instagram.


Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne