Sopp på matfatet - lær å bruke sopp på ulike måter i matlagingen

Innhøsting og bestemmelse av lokale sopper med godkjent soppsakskyndig tilstede. Demonstrasjon av noen måter å bruke sopp i matlaging, samt mulighet til å smake litt. Det er også mulig å ta med sopp en har samlet inn på forhånd for artsbestemmelse.

UiT Norges arktiske universitet ønsker velkommen til en praktisk populærvitenskaplig sammenkomst ved alpinanlegget i Rafsbotn der sopp er hovedtema.

 

Først blir det innhøstning og artsbestemmelse av lokale sopper med godkjent soppsakskyndig tilstede.

Fra kl. 18.00 vil det bli demonstrasjoner og smaksprøver av sopp.  

 

Følgende fagpersoner står for arrangementet:

 

Jo Espen Tau Strand, Institutt for Arktisk- og Marinbiologi, Norges Arktiske Universitet, Campus Alta

Stig Misund, Institutt for Lærerutdanning og Pedagogikk, Norges Arktiske Universitet, Campus Alta

Mari C. Bottolfsen, Godkjent soppsakskyndig (Norges sopp og nyttevekstforbund)

Velkommen til arrangementet!

 

Når: 24.09.15 kl 17.00–19.00
Hvor: Sarves Alpinanlegg i Rafsbotn
Sted: Alta
Målgruppe: alle
Legg i kalender