Invitasjon: Barentshavskonferansen 2015 søker UiT studenter som er interessert i arbeids- og utviklingsmuligheter i nord.

Barents Sea Youth Conference 2015 er studentenes eget arrangement under den årlige Barentshavskonferansen. Om du er interessert i nettverksbygging for videre karriere, næringsutvikling i Nord-Norge og ønsker muligheten til å møte likesinnede studenter og representanter for industri, myndighet, teknologi og kapital, oppfordres du til å søke om deltakelse på Barents Sea Youth Conference 2015.

I tillegg til deltakelse på dag tre av Barentshavskonferansen, inkluderer Barents Sea Youth Conference fagprogram med ledende industriaktører, omvisning på Melkøya, motivasjonsforedrag og gruppearbeid der du blir utfordret på sentrale problemstillinger for videre vekst i nord. 

Dette er en enestående mulighet til å oppleve Hammerfest, utvide ditt nettverk og få en større forståelse for den kommende industriaktiviteten i Barentshavet. 

Målet med Barents Sea Youth Conference (BSYC) er å synliggjøre arbeids- og utviklingsmuligheter i nord, med hovedfokus på olje- og gassnæringen, men også de øvrige næringene. Videre ønsker vi å øke forståelsen for bransjens aktivitet og langsiktighet, samt utfordringene i markedssituasjonen. 

Vi søker deltakere som:

- Er mellom 18 og 30 år

- Bor og/ eller studerer i landsdelen

- Ser for seg en arbeidskarriere i nord

- Ønsker utvidet nettverk

- Er faglig og samfunnsmessig engasjert

Overnatting; BSYC dekker utgifter knyttet til overnatting i Hammerfest. De som har mulighet til å overnatte privat, melder inn dette. 

Kost: BSYC dekker matutgifter under ditt opphold i Hammerfest.

Reise: 

For studenter fra UiT Tromsø; Fly tur/retur Hammerfest. Du bestiller reisen selv, og BSYC refunderer inntil kroner 1000,- i reisekostnader.

For studenter fra UiT campus Alta; Buss tur/retur Hammerfest. Du bestiller reisen selv, og BSYC refunderer inntil kroner 500,- i reisekostnader. 

Se vedlegg for program og praktisk informasjon/betingelser.

Meld din interesse innen fredag 27. mars til karriere@uit.no

Dersom du har spørsmål må du gjerne kontakte prosjektleder, Trine Kræmer Eliassen på tlf 97 52 51 25 eller trine@hfnf.no

Starter: 22.04.15 kl 08.00
Slutter: 24.04.15 kl 13.00
Hvor: Hammerfest
Sted: Tromsø, Alta
Målgruppe: Studenter
Telefon: 776 45 227
E-post: karriere@uit.no
Legg i kalender
Vedlegg / Bilder:
Program-BSYC
Praktisk-informasjon-og-betingelser-UiT
Praktisk-informasjon-og-betingelser-Alta