Studiestart

Ny student ved UiT i Narvik? På denne siden finner du litt informasjon som kan være nyttig å sette seg inn i før oppstart. Se også kolonnen til høyre på siden her (evt i bunnen av siden om du leter oss opp på mobil :-))

                                                                                                                                      

Som ny student blir du godt tatt imot av Fadderordningen ved UiT i Narvik. 

UiT i Narvik ligger midt i byen og midt i naturen. Aktivitetstilbudet er stort, både i og utenfor studentmiljøet, sommer som vinter.

Alt ligger til rette for at du skal trives som student, med et svært allsidig tilbud gjennom en rekke forskjellige studentklubber og foreninger.

Ta en tur inn på campus her!

Noe for enhver smak

Narvik studentersamfunn har vært aktiv i over 60 år og drifter mange aktiviteter som konserter og temafester, studentradio, bryggeri, idrett og friluft, musikkspilling med muligheter for opptak i lydstudio samt mye annet! Se samfunnet.no for mer info.

Nye venner fra hele verden

Som ny student blir du tatt godt imot av fadderordningen. I løpet av fadderperioden får du og din gruppe egne faddere som bidrar til at du blir kjent med de nye omgivelsene. Konserter, fjellturer, rebusløp, og klatring er bare noen av aktivitetene som står på programmet.

Allsidige Narvik

Narvik er en mangfoldig by hvor studentene er med på å sette sitt tydelige preg på miljøet, og den kompakte bykjernen gjør at det aller meste er innen gangbar avstand fra campus og studentbyene.

Byen er rik på aktivitets- og kulturtilbud året rundt.

Narvikfjellet er nærmest som en egen institusjon å regne med gondol, muligheter for downhill- og stisykling, klatrepark, fjellheisrestaurant og paraglidermiljø, i tillegg til å kunne by på muligheter for frikjøring i verdensklasse for ski- og snowboardkjørere - og turterreng i superklasse for den som ønsker å ta seg fram til fots. Byen kan også skilte med 18-hulls golfbane, ishockeyhall hvor 1. divisjonslaget Arctic Eagles har sin hjemmearena, et rikholdig shoppingtilbud, uteliv, restauranter og kaféer, idrettsforeninger for alt en kan ønske seg, bowlinghall, kulturhus og museer.

Den årlige kulturfestivalen Vinterfestuka går av stabelen  i mars, og med 200 ulike arrangementer og mer enn 30 000 publikummere er VU en av de best besøkte festivalene i landsdelen.