Studentsamskipnaden

Samskipnaden skal utvikle attraktive velferdstilbud som bidrar til å øke trivselen blant studentene.

Boliger: Samskipnaden har 259 studentboliger i gangavstand til UiT i Narvik. Disse er fordelt på hybler, leiligheter og familieleiligheter. For mer informasjon eller søke bolig, se samskipnaden.no/boliger

Studentsamskipnaden har studentboliger, driver studentbarnehage, treningssenter og kafeteria og er en viktig aktør i din hverdag som student. Foto: Espen Eidum

Studentbarnehage: Studentbarnehagen Soria Moria barnehage har plass til 72 barn og er 500 meter fra campus Narvik, rett ved siden av familieleilighetene. Studentbarnehagen tilbyr deg som student fordeler som barnepass dersom barnet ditt er syk og du har eksamen og tilbyr utvidet åpningstid i forbindelse med praksis. Vi serverer næringsrik og sunn mat, og naturen er vår største lekeplass. 

Treningssenter: Samskipnaden driver treningssenter på campus, Stamina Hei. Samskipnaden har som mål å tilby et studenttilpasset og allsidig treningstilbud som gir overskudd og energi til studiene. Vi kan skryte av Narviks mest allsidige treningstilbud på studentidretten Stamina Hei.

Kantine: Kantina er en populær møteplass for studentene. Her får du både frokost, lunsj og middag. Kantina serverer variert og sunn mat og du bestemmer selv størrelsen på porsjonen. 

Studentrådgivning: Studentrådgivninga hjelper deg med store eller små utfordringer i hverdagen. Som student kan du i løpet av studietiden få behov for hjelp eller rådgivning i forhold til både fysiske, psykiske og sosiale utfordringer. Rådgivninga er tilgjengelig for alle studenter ved UiT, campus Narvik. Du trenger ingen henvisning eller timeavtale for å benytte deg av rådgivninga. Tjenesten er gratis og studentrådgiver har taushetsplikt. 

Her finner du samskipnaden på nett

Nettside: www.samskipnaden.no

Facebook: Samskipnaden – Campus Narvik

Instagram: samskipnaden_narvik