Friluftsliv

Er du interessert i friluftsliv, har du nærmest uendelige muligheter i Narvikregionen. UiT Narvik ligger med naturskjønne omgivelser rett ved inngangsdøra. 

Vi har noe for et hvert friluftsmenneske: høye fjell til alle kanter, frodige fjorder og et spektakulært nordlys om vinteren, samt midnattsolen som aldri går ned om sommeren. Det finnes også utallige lavterskel friluftstilbud i nærområdet.

Hvorfor studere i Narvik?

For de som bor, jobber eller studerer i Nord-Norge, er det kanskje ikke noen tvil om hvorfor en skal dra nordover for å studere. Her er storslått natur, frisk luft og spennende muligheter, aktiviteter og et bredt studietilbud. I Narvik har du nærhet til alt og uansett hvilket studium du velger, er du garantert studier av høy faglig kvalitet!

Tett på naturen

Du finner Narvik midt mellom bratte fjell og dype fjorder. Narvik er et helt spesielt og unikt studiested, nær storslåtte naturopplevelser som endrer seg med årstidene. Her kan du oppleve nordlyset om vinteren og midnattssola om sommeren. Du kan gå toppturer til fots eller på randonee, seile, sykle, og kjøre downhill eller klatre. Campus Narvik ligger med naturskjønne omgivelsene rett ved inngangsdøra og det finnes noe for enhver smak. Her finner du alt fra nærhet til natur i nærmiljøet til ekstremsport i mange varianter.

Mer informasjon

Trenger du informasjon om flere friluftsmuligheter i regionen kan du ta en titt på disse linkene: 

Friluftsgruppa ved UiT i Narvik har også vært aktiv gjennom mange år. Ellers ligger alt til rette for å bare nyte naturen på egen hånd!

 

Foto: Rune Dahl, Fagernesfjellet/Narvikfjellet

Tilbake til forsiden