Fadderordningen

Fadderordningen er en sentral del av skolestarten og en hjørnestein i oppbyggingen av det sosiale miljøet ved UiT Norges arktiske universitet i Narvik. Velkommen til studiestart, og velkommen som ny student!

Fadderne er klare for å ta deg i mot. Foto: David Jensen

Hva gjør Fadderordningen?

Sammen med UiT campus Narvik og andre viktige aktører under studiestart møter Fadderordningen deg som ny student med et mål om å skape viktige møtearenaer for deg og dine ferske medstudenter på et sosialt nivå. Vi legger til rette for at du skal bli godt kjent med studenter fra ditt studie, studenter på tvers av studieretninger og årskull og ikke minst nye studenter som er i akkurat samme situasjon som deg.

Fadderordningen ved UiT, campus Narvik er underlagt Campustinget i Narvik, men har som hovedoppgave å sikre at nye studenter blir godt ivaretatt ved studiestart & legge til rette for et fagligsosialt miljø blant både nye & returnerende studenter. Fadderordningen består ikke bare av fadderne du ser rundt på campus i alle regnbuens farger, men har også et ledende styre.

Fadderstyret består av en fadderleder og minimum fire styremedlemmer. Sammen med sine faddere jobber de for å gi deg som ny student en varm velkomst.

Mange ulike aktiviteter

Ved skolestart vil alle nye studenter bli tildelt en fadderguppe med 2-3 faddere. Fadderne er erfarne studenter som allerede har gått et eller flere år på campus Narvik. Det er deres oppgave å ta seg av de nye studentene og hjelpe dere med overgangen til studentlivet, både faglig og sosialt.

Som et ledd i å legge forholdene til rette for fadderne og fadderbarna, arrangerer Fadderordningen en rekke aktiviteter i år. Det vil blant annet bli arrangert rebusløp, tema-fest, gratis studentkonsert , foredrag om å lære effektivt, klubbaktiviteter og mye mer.

Bare spør!

Skulle du i løpet av fadderukene ha spørsmål og fadderen din ikke er i nærheten, er det bare å spørre en som går med faddergenser, eller du kan komme innom kontoret til fadderordningen i 2.etasje (A 2220).

Du kan søke opp fadderukene på Facebook, «Fadderukene ved UiT – campus Narvik». Her vil det bli publisert informasjon om alle arrangementene og generell informasjon som er viktig for studentene å få med seg. Her er det også mulig å stille spørsmål om ulike saker.

Velkommen til UiT i Narvik!

Hilsen alle oss i Fadderordningen