Fadderordningen

Fadderordningen er en sentral del av skolestarten og en hjørnestein i oppbyggingen av det sosiale miljøet ved UiT Norges arktiske universitet i Narvik.

Fadderne er klare til å gi deg en trivelig start på studietiden din i Narvik. (Foto: Fadderordningen)

Fadderordningen er etablert for å hjelpe deg som ny student til å bli kjent med skolen og føle deg til rette på campus.

Fadderukene strekker seg over de to første ukene fra skolestart og inneholder aktiviteter for enhver smak, uavhengig av alder, kjønn og hårfarge. På denne måten får du en knallstart på studiene og en liten smakebit på hvordan det er å være student ved campus Narvik.

Masse aktiviteter

Ved skolestart vil alle nye studenter bli tildelt en fadderguppe med 2-3 faddere. Fadderne er erfarne studenter som allerede har gått et eller flere år på campus Narvik. Det er deres oppgave å ta seg av de nye studentene og hjelpe dere med overgangen til studentlivet, både faglig og sosialt.

Her er "timeplanen" for Fadderukene studiestart 2017. Hver dag vil det bli lagt ut informasjonpå Facebook med detaljer rundt tid og sted for dagens hendelser. Sjekk Fadderukene ved UiT - Campus Narvik på Facebook.

Som et ledd i å legge forholdene til rette for fadderne og fadderbarna, arrangerer Fadderordningen en rekke aktiviteter i år. Det vil blant annet bli arrangert rebusløp, tema-fest, klubbaktiviteter som paintball og mye mer.

Bare spør!

Skulle du i løpet av fadderukene ha spørsmål og fadderen din ikke er i nærheten, er det bare å spørre en som går med faddergenser, eller du kan komme innom Fadderkroken (sofakroken ved steinen i Glassgata), eller på kontoret til fadderordningen i 2.etasje (A 2220).

Du kan søke opp fadderukene på Facebook, «Fadderukene ved UiT – campus Narvik». Her vil det bli publisert informasjon om alle arrangementene og generell informasjon som er viktig for studentene å få med seg. Her er det også mulig å spørre spørsmål om ulike saker.

Velkommen til UiT i Narvik!

Hilsen alle oss i Fadderordningen