Studentbolig

Norges arktiske studentsamskipnad tilbyr både hybler og leiligheter.

Ved å velge studentbolig kan du være trygg på at du har tatt et godt økonomisk valg. Prisene er rimelige, og inkluderer som regel både strøm og internett. Det er ryddig og oversiktlig hvor mye du må betale i måneden. Det er også verd å merke seg at vi ikke krever depositum ved leie av studentbolig, og er dermed mer tilpasset en studentøkonomi.

Å bo i studentbolig er trygt. Alle våre boliger fyller alle brann- og sikkerhetsforskrifter, og vi har vakthold. Du kan derfor være sikker på at din sikkerhet er ivaretatt.

Bolig i Alpinveien studentby i Narvik. 

Valgmuligheter

Trives du best med mange omkring deg, slik at det alltid er noen å ta en kaffe eller skravle litt med, vil et kollektiv passe perfekt. Om du trives best for deg selv, er det kanskje mer riktig for deg med en liten leilighet. Dersom du vil flytte sammen med kjæresten eller en venn, kan en leilighet med et eller to soverom passe bedre. Har du barn, trenger du en leilighet med plass til alle. En handikap-leilighet vil passe godt om du har funksjonsnedsettelser.

Vil du bo nær campus, sentrum, natur, alpinbakken, barnehagen? Samskipnaden har en bolig for deg!
Tilpasset studentlivet
Du har et leieforhold tilpasset din livssituasjon og ønsker - også om dette skulle endre seg. Ønsker du for eksempel å flytte nærmere campus, flytte sammen med kjæresten, en venn eller får familie, så er det enkelt å bytte både boligtype og boligområde.

 

Forutsigbart

Som leietaker hos Samskipnaden får du et forutsigbart leieforhold. Vi tilbyr i hovedsak årskontrakter og i de fleste tilfeller kan beboere få beholde samme bolig hele studietiden.

Dette forutsetter at man fortsatt oppfyller våre kontraktsvilkår. Når Samskipnaden sender ut tilbud om fornyelse er det viktig å akseptere tilbudet hvis man ønsker boligen videre. For mer info se her.

Boligene er av ulik størrelse og standard og i forskjellige priskategorier. Les mer om boligtilbudet i Narvik.

 

Tilbake til forsiden