Velkommen til Narvik!

I Narvik får du rå natur rett utenfor studenthybelen, et bredt spekter av kulturtilbud og studievenner fra hele landet. I Narvik har du nærhet til alt og uansett hvilket studium du velger, er du garantert studier av høy faglig kvalitet!

Du finner Narvik midt mellom bratte fjell og dype fjorder. Narvik er et helt spesielt og unikt studiested, nær storslåtte naturopplevelser som endrer seg med årstidene. Her kan du oppleve nordlyset om vinteren og midnattssola om sommeren. Du kan gå toppturer til fots eller på randonee, seile, sykle, og kjøre downhill eller klatre.

Nærheten mellom natur og byliv gir deg mange muligheter og uansett hva du liker har byen noe for deg. Narvik har et rikt kulturliv, både i og utenfor studentlivet og er kjent for sin årlige kulturfestival, Vinterfestuka, med over 200 ulike arrangementer.

Vi tilbyr utdanning og forskning på internasjonalt nivå. Vi tilrettelegger for at alle våre studenter får god oppfølging og blir ivaretatt gjennom tett faglig oppfølging og sosiale tiltak, også i perioder med digital undervisning.

UiT Narvik har en moderne heldigital campus med gode fasiliteter for aktiv læring. Våre studier har mye praksis på campus, der du trener på arbeidsmetoder gjennom lab og prosjekter. Studiene tar deg ut på opplevelser, tett på jobbmuligheter og det er kort vei mellom studentene og foreleserne.

Ved UiT i Narvik kan du studere til å bli ingeniør, teknolog, økonom eller sykepleier. Tilbudet er stort, også på masternivå innen teknologi. Hos oss får du fremtidens kompetanse - på et av landets mest moderne campus!

Vi tror Narvik er plassen for deg!

Untitled (1247 × 549 px) (1).jpg

 

Campustinget i Narvik er det lokale studentdemokratiet. De jobber for studenters rettigheter og velferd ved campus Narvik, dette inkluderer studiested Bodø og Mo i Rana som er underlagt campus Narvik. Campustinget taler studentmassens saker lokalt, ivaretar dine rettigheter; demokratisk, økonomisk og faglig, sørger for et fungerende tillitsvalgtsystem, lokalt, og til slutt jobber de med din velferd og trivsel i studiehverdagen og studentlivet.

Narvik studentersamfunn har vært aktivt i over 60 år, og engasjerte studenter sørger for at det alltid finnes et spennende og variert tilbud som passer for deg, blant annet gjennom en lang rekke forskjellige studentklubber. 


Studere i Narvik


Leve i Narvik

Nyttige lenker

 
Åpne kartet i nytt vindu for å søke direkte på romnummer