Velkommen til Narvik!

Ved UiT i Narvik kan du studere til å bli ingeniør, teknolog, økonom eller sykepleier. Tilbudet er stort, også på masternivå innen teknologi. Hos oss får du fremtidens kompetanse - på et av landets mest moderne campus!

UiT i Narvik har vært gjennom en omfattende ombygging, og er i dag et av landets mest moderne campus - plassert midt i byen og midt i naturen. Med legendariske Narvikfjellet som nærmeste nabo har du fantastiske muligheter for både friluftsliv og ekstremsport under studiene. Kulturtilbudet er stort, både i og utenfor studentmiljøet, sommer som vinter.

Campus skal også være et sted som er attraktivt for studentene også utenom ordinær undervisningstid. Sosiale soner og kantina er oppgradert. Bygget er i tillegg proppfullt av fleksible romløsninger som kan benyttes til digital eksamen, undervisning, forskning og veiledning.

Les mer om vårt "nye" campus her

 

 

1.095

STUDENTER
21.845

INNBYGGERE (2020)
59

DAGER MIDNATTSOL (25.5–20.7)
Narvik_sted_forside.jpg

Narvik studentersamfunn har vært aktivt i over 60 år, og engasjerte studenter sørger for at det alltid finnes et spennende og variert tilbud som passer for deg, blant annet gjennom en lang rekke forskjellige studentklubber. 


Studere i Narvik


Leve i Narvik

Nyttige lenker

 
Åpne kartet i nytt vindu for å søke direkte på romnummer