Velkommen til Narvik!

Ved UiT i Narvik kan du studere til å bli ingeniør, teknolog, økonom eller sykepleier. Du kan bli lektor i realfag og du kan studere idrettsfag. Tilbudet er stort, også på masternivå innen teknologi. Hos oss får du fremtidens kompetanse!

UiT i Narvik ligger midt i byen og midt i naturen. Med legendariske Narvikfjellet som nærmeste nabo har du fantastiske muligheter for både friluftsliv og ekstremsport under studiene. Kulturtilbudet er stort, både i og utenfor studentmiljøet, sommer som vinter.

 

NB! Ombygging ved UiT i Narvik
Mellom juni 2019 og juli 2020 vil det foregå til dels omfattende ombyggingsarbeider ved campus Narvik. Ombyggingen skal sikre våre studenter og ansatte et enda mer moderne campus, tilpasset fremtidige undervisningsformer. På denne siden vil du finne oppdatert informasjon om hvilke arbeider som pågår - og når.

1.200

STUDENTER
18.787

INNBYGGERE
59

DAGER MIDNATTSOL (25.5–20.7)
Narvik_sted_forside.jpg

Narvik studentersamfunn har vært aktivt i over 60 år, og engasjerte studenter sørger for at det alltid finnes et spennende og variert tilbud som passer for deg, blant annet gjennom en lang rekke forskjellige studentklubber. 


Studere i Narvik


Leve i Narvik

Nyttige lenker
Åpne kartet i nytt vindu for å søke direkte på romnummer