Velkommen til Mo i Rana!

Alt ligger til rette for å få en fin og inkluderende studietid i Mo i Rana. I fine, nye lokaler ved Campus Helgeland midt i sentrum har du som student tilgang døgnet rundt, enten det er for å jobbe med studiene eller treffe medstudenter.

Mo i Rana er rik på kulturtilbud og uteliv. Byen kan by på hele fire festivaler hvert år, hvor musikkfestivalene Verket og Smeltedigelen skjer i høstsemesteret, og teaterfestivalen Vinterlys samt musikkfestivalen Rød snø skjer i vårsemesteret. Området har også gode muligheter for friluftsliv, hvor blant annet rafting, fjellklatring og toppturer er blant aktivitetene som engasjerer.

 

NB! Har du fagbrev - og lyst til å bli ingeniør?

1. desember er fristen for å søke om opptak til våre studietilbud Bygg Y-vei og Maskin Y-vei i Mo i Rana. Y-veistudiene er tilrettelagt for søkere med en yrkesfaglig bakgrunn og et relevant fagbrev fra områdene «teknikk og industriell produksjon (TIP)» eller «bygg- og anleggsteknikkfagene».

Studiestart vil være i begynnelsen av januar 2021.
Vi håper tidspunktet for oppstart vil være attraktivt, både for de som har jobbet noen år og som nå vurderer å bygge på med en ingeniørutdannelse, men også for de som har fått sitt fagbrev nå i høst, og som allerede har planlagt å gå videre på en ingeniørutdanning.
 
Området «bygg- og anleggsteknikk» kvalifiserer for opptak på vårt bacheloringeniørprogram «Bygg», mens område «teknikk og industriell produksjon» kvalifiserer for opptak på «Maskin».
 
Begge programmene kan i sin helhet gjennomføres på her på Mo, innenfor et normalt 3-års løp. Det spesielle er at vi starter i et vårsemester (1. semester) og avslutter i et høstsemester (6. semester).
Søknad leveres via ID-porten her: https://fsweb.no/soknadsweb/login.jsf?inst=uit

Søknadsfrist: 1. desember 2020

For mer informasjon, se under fanen «Studietilbud» eller følg linkene under:
 

Bygg Y-vei

Maskin Y-vei

 

30

STUDENTER
18.685

INNBYGGERE

Studere i Mo i Rana


Leve i Mo i Rana

Nyttige lenker