Velkommen til Mo i Rana!

Alt ligger til rette for å få en fin og inkluderende studietid i Mo i Rana. I fine, nye lokaler ved Campus Helgeland midt i sentrum har du som student tilgang døgnet rundt, enten det er for å jobbe med studiene eller treffe medstudenter.

Mo i Rana er rik på kulturtilbud og uteliv. Byen kan by på hele fire festivaler hvert år, hvor musikkfestivalene Verket og Smeltedigelen skjer i høstsemesteret, og teaterfestivalen Vinterlys samt musikkfestivalen Rød snø skjer i vårsemesteret. Området har også gode muligheter for friluftsliv, hvor blant annet rafting, fjellklatring og toppturer er blant aktivitetene som engasjerer.

I Mo i Rana tilbyr UiT fire studieprogrammer tilknyttet vår ingeniørutdanning. Fra høsten 2022 tilbys også et et erfaringsbasert masterstudium i digitale helsetjenester. Dette studiet er nett- og samlingsbasert, der noen fysiske samlinger vil bli lagt til Mo i Rana. Du kan lese mer om tilbudene i Mo i Rana her i vår studiekatalog. UiTs ingeniørutdanninger hører til Fakultet for ingeniørvitenskap og teknologi (IVT-fak) i Narvik. Studietilbudet ved IVT-fak finner du her.

Bla litt i det samlede studietilbudet ved UiT: uit.no/utdanning

 

37

STUDENTER
26.184

INNBYGGERE (Rana kommune)

Studere i Mo i Rana


Leve i Mo i Rana

Nyttige lenker