Velkommen til Bodø!

Med i overkant av 50.000 innbyggere er Bodø Nord-Norges nest største by. Flyplassen ligger i umiddelbar nærhet til sentrum. Bodø har et rikt kulturtilbud, og i byens konserthus og bibliotek, Stormen, er det både konserter og andre arrangementer. Byen er kjent for et godt studentmiljø.

11. august har vi åpning av studiene i Bodø! Nye studenter skal ha fått informasjons-mail om når og hvor. Det blir ikke åpning som vanlig i år på et auditorium, vi bruker isteden klasserommene våre på Torggården, inngang bak.
På grunn av smittevern deles det opp i to separate grupper, en fra 10:00-11:00 og en fra 11:00-12:00 for informasjon om studiene. Gamle studenter anbefales å møtes på sine respektive rom kl. 10:00, vi prøver å fordele noen lærere for å snakke litt med dere. 2. året skal være på T-119, mens 3. året skal være på T-122.
Oppstart av undervisning vil være uka etter for bachelor, mens forkurs nok vil starte samme uka. Timeplaner vil bli gjort tilgjengelig på åpningen. Vel møtt! Vi gleder oss til å komme igang!😀
https://uit.no/semesterstart
Informasjon om fadder-ordningen som alle nye studenter anbefales sterkt å bli med på finnes ved å melde seg inn i Facebook gruppen «Fadderperioden 2020 UiT Bodø», link til denne her
https://www.facebook.com/groups/2381989775437494/about

 

Ved UiT-Bodø kan du studere til å bli dataingeniør. Studiet har et spesielt fokus på fordypning rettet mot Internet of things, eHelseteknologi og pasientsikkerhet, men det er også mulig å velge andre fordypninger som Kunstig intelligens og Skytjenester/Internett-applikasjoner. Det tilbys også forkurs for ingeniør og maritime fag og realfagskurs.

 

Svært fornøyde studenter ved UiT Bodø

Adrian Sølvberg (22) droppet førstevalget sitt for å studere Datateknikk i Bodø, mens Lene Tangstad (25) oppdaget studiet ved en tilfeldighet. Men begge er enige: – Datateknikk er veldig relevant for deg som vil jobbe med data og karrieremulighetene er mange.

Les mer her

 

Nyheter fra UiT i Bodø

Les alle nyhetssaker fra UiT i Bodø: uit.no/sted/bodo/aktuelt

 

95

STUDENTER
52.005

INNBYGGERE
44

DAGER MIDNATTSOL
Torggården

Undervisningen foregår i Torggården mens de ansatte har sine kontorer i første etasje i Samfunnet.

Kart og veibeskrivelse

 


Studere i Bodø


Leve i Bodø

Nyttige lenker