Velkommen til Alta!

Det sies at nærheten til alt er det som skiller nordlysbyen Alta fra andre byer. I hjertet av Alta er det gangavstand til universitetet, studentbolig, butikker, kino, badeland og utesteder.

Nærhet til omgivelsene er viktig, men kanskje viktigere er nærheten til dine studievenner og folkene som bor der. For det er dere sammen som skaper den gode atmosfæren og det gode studiemiljøet– enten det er grilling utenfor Nyland studentby eller quiz-kvelder på Studenthuset City. Det er dette som gjør at mange studenter blir lengre enn planlagt og bosetter seg i byen som er Finnmarks største. Alta er rett og slett er en trivelig by, med fabelaktige friluftsmuligheter enten under nordlyset eller når døgnene på våren blir lengre med midnattssolas inntog. Byens beliggenhet gjør at man lett kommer seg ut i naturen, enten det er koseturer på vidda, toppturer på fjellet eller fine kajakkturer på fjorden.

2.460

STUDENTER
20.520

INNBYGGERE
63

DAGER MIDNATTSSOL
Studenter i Alta

Fadderordningen: Når du ankommer Alta flyplass vil du bli møtt av fadderordningen i Alta, fadderene vil i utgangspunktet være tilstede under alle ankomster for å kjøre studentene til Komsa/Nyland.

Sjekk ut Fadderordningen i Alta på Faceboook


Studere i Alta


Leve i Alta

Nyttige lenker